Στον "αέρα" η σύνδεση Αλεξανδρούπολης - Σαμοθράκης

Στον «αέρα» βρίσκονται τα δρομολόγια του «Σάος 2», μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης, λόγω της οικονομικής εκκρεμότητας της ιδιοκτήτριας ναυτιλιακής εταιρείας του πλοίου, «Σάος Ferries», απέναντι στο Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο. Για την απρόσκοπτη συνέχιση των δρομολογίων, μετά και την αυριανή ημέρα, απαιτείται η άμεση καταβολή του οφειλόμενου ποσού προς το ΝΑΤ, ώστε το πλοίο να εξασφαλίσει την άδεια που προβλέπεται για την κίνησή του.

Για την όποια εξέλιξη υπάρξει μέχρι το μεσημέρι, θα ενημερωθεί με σχετικό έγγραφο από το Ναυτικό Ταμείο το Λιμεναρχείο της Αλεξανδρούπολης, προκειμένου να επιτρέψει ή μη τον απόπλου του «Σάος 2» μετά την 17η Οκτωβρίου.

Σημειώνεται ότι την «απειλή» διακοπής της κίνησης του πλοίου είχε αντιμετωπίσει η ιδιοκτήτρια εταιρεία και πριν από λίγες ημέρες, ωστόσο η καταβολή μέρους του χρηματικού ποσού που οφείλει της εξασφάλισε προσωρινά την άδεια εκτέλεσης των δρομολογίων, ενώ όπως διαβεβαιώνουν οι εκπρόσωποι της «Σάος Ferries», η εκκρεμότητα θα τακτοποιηθεί εγκαίρως, ώστε να μην υπάρξει πρόβλημα στην ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Σαμοθράκη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα