Συλλήψεις ανηλίκων για κλοπές στην Ξάνθη

Δυο ανήλικους, 15 και 13 ετών, καθώς κι έναν 27χρονο άνδρα, όλοι τους κάτοικοι Δροσερού Ξάνθης, συνέλαβαν στην Εξοχή Ξάνθης άνδρες του Αστυνομικού Σταθμού Ευλάλου. Κατά τον έλεγχο που τους έγινε διαπιστώθηκε ότι μετέφεραν με Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο διάφορες σιδηροκατασκευές συνολικής αξίας 30.000 ευρώ, τις οποίες αφαίρεσαν από τη Συνεταιριστική Εταιρεία Παραγωγής και Εμπορίας Κρεάτων με πρόθεση να τις ιδιοποιηθούν παράνομα.

Τα κλαπέντα είδη κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους κατόχους, ενώ οι τρεις συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους από το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.

Εξάλλου, έναν 23χρονο Έλληνα (κάτοικο Πατησίων) και έναν 24χρονο Αλβανό (κάτοικο Αττικής) συνέλαβαν χθες το βράδυ στον κόμβο Ιάσμου Ροδόπης, οι συνοριοφύλακες του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κοτύλης, επειδή κατά τον έλεγχο που τους έγινε διαπιστώθηκε πως τα δυο Ι.Χ. φορτηγά αυτοκίνητα που οδηγούσαν ήταν κλεμμένα.

Τα δυο φορτηγά εκλάπησαν την 17.12.2007 και 31.12.2007 αντίστοιχα από τις περιοχές Κολωνού και Αγίου Δημητρίου Αττικής. Οι δράστες οδηγούσαν τα οχήματα, τα οποία και κατασχέθηκαν προκειμένου να αποδοθούν στους ιδιοκτήτες τους, χωρίς να διαθέτουν άδεια ικανότητας οδήγησης. Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ξάνθης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα