Σκηνικό τρόμου και στο Βόλο

Στη μανία των γνωστών-αγνώστων κουκουλοφόρων παραδόθηκε χθες η πόλη του Βόλου, οι οποίοι προξένησαν σοβαρές ζημιές σε δεκατέσσερις Τράπεζες, στο Δικαστικό Μέγαρο, στη Νομαρχία και σς δύο καταστήματα, έκαψαν δεκάδες κάδους απορριμμάτων και προχώρησαν σε οδομαχίες με τα ΜΑΤ, ενώ τα δακρυγόνα έκαναν αποπνικτική την ατμόσφαιρα.

Σκηνικό τρόμου επικράτησε ειδικότερα στο κέντρο της πόλης. Η πορεία διαμαρτυρίας των φοιτητών για τη δολοφονία του 15χρονου μαθητή, με τη συμμετοχή 3.000 και άνω ατόμων ξεκίνησε γύρω στις 7 το απόγευμα από το παραλιακό συγκρότημα Παπαστράτου.

Οι κουκουλοφόροι όμως, μεταξύ των οποίων και αρκετοί που κατά πληροφορίες είχαν έρθει από άλλες πόλεις, αποσπάστηκαν από το βασικό κορμό της φοιτητικής πορείας και προχώρησαν σε βανδαλισμούς. Ένας αστυνομικός τραυματίστηκε ελαφρά.

Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας τόνισαν πως δεν έχουν καμία σχέση με τα χθεσινά έκτροπα, σημειώνοντας πως η πορεία τους ήταν ειρηνική. Ένας κουκουλοφόρος συνελήφθη από την αστυνομία και αφέθηκε αργότερα ελεύθερος, ενώ ένας άλλος τραυματίστηκε στο κεφάλι

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα