Νεκρός δάσκαλος από χρήση ναρκωτικών

«Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της ιστορίας με πρωταγωνιστές δύο φίλους δασκάλους που εκτυλίχθηκε, χθες το πρωί, σε κεντρική καφετέρια της Καρδίτσας, αφού ο ένας βρέθηκε νεκρός μετά από χρήση ναρκωτικών ουσιών και ο άλλος συνελήφθη για κατοχή και χρήση ναρκωτικών.

Οι δύο συνάδελφοι, ηλικίας 40 και 43 ετών, δίδασκαν σε σχολείο της Χαλκίδας και από το βράδυ της περασμένης Τρίτης είχαν μεταβεί με λεωφορείο των ΚΤΕΛ στην Καρδίτσα προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του πατέρα του 43χρονου. Η κηδεία ήταν προγραμματισμένη για το πρωί της Τετάρτης κι έτσι οι δύο δάσκαλοι αποφάσισαν να μη μείνουν στο σπίτι, αλλά να βγουν βόλτα για ποτό σε καφετέρια που βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης. Οταν έφτασαν εκεί και παρά το περασμένο της ώρας, οι δύο δάσκαλοι δεν μπήκαν μέσα στο εσωτερικό του μαγαζιού, αλλά προτίμησαν να κάτσουν στον προαύλιο χώρο όπου άρχισαν να καταναλώνουν αλκοολούχα ποτά.

Οι δύο συνάδελφοι συνέχισαν να πίνουν αλκοολούχα ποτά μέχρι αργά το βράδυ και δεν έδειξαν να ενοχλούνται ακόμη και όταν η καφετέρια έκλεισε, ενώ παρέμειναν στις θέσεις τους, παρά το προχωρημένο της ώρας. Ωστόσο, κάποια στιγμή, τους πήρε ο ύπνος πάνω στις καρέκλες. Το πρωί ο 43χρονος δάσκαλος βρέθηκε μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη αφού διαπίστωσε πως ο φίλος του ήταν νεκρός. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον νεκρό άνδρα και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ μέσα στο παλτό του βρέθηκαν τρία ναρκωτικά χάπια. Κατά τη διάρκεια της ανακριτικής έρευνας, ο 43χρονος δάσκαλος αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως τόσο αυτός όσο και ο συνάδελφός του είχαν κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών μέσα στο λεωφορείο των ΚΤΕΛ με το οποίο ταξίδεψαν στην Καρδίτσα.

Μάλιστα, αργότερα έγινε γνωστό πως το θύμα είχα απασχολήσει ξανά τις αρχές αφού στο παρελθόν είχε συλληφθεί κι εναντίον του είχε σχηματιστεί δικογραφία για κατοχή και χρήση ναρκωτικών. Ο 43χρονος δάσκαλος συνελήφθη με την κατηγορία της κατοχής και χρήσης ναρκωτικών και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα