Πανεπιστημιακός έπιασε στα "πράσα" τη γυναίκα με τον ανηψιό του

Σάλο έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία το προσωπικό δράμα γνωστού καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών, ο οποίος έπιασε στα πράσα τη γυναίκα του με τον γιο της αδελφής του! Το απίστευτο περιστατικό συνέβη πριν από περίπου δύο εβδομάδες, όταν ο 47χρονος πανεπιστημιακός έστησε καρτέρι στην 35χρονη σύζυγό του έξω από πολυκατοικία, στην οδό Αγίου Νικολάου, και την είδε να μπαίνει σε γκαρσονιέρα αγκαλιά με τον ίδιο του τον ανιψιό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας «Κόσμος», η αντίστροφη μέτρηση για το παράνομο ζευγάρι άρχισε όταν ο καθηγητής, υποψιασμένος από την αλλαγή συμπεριφοράς της συζύγου του, απευθύνθηκε σε ιδιωτικό ερευνητή για να μάθει τι ακριβώς συνέβαινε στη ζωή της. Υστερα από μέρες παρακολούθησης ο ντετέκτιβ τον ενημέρωσε ότι η 35χρονη διατηρεί ερωτικό δεσμό με νεαρό άντρα (πιτσιρικά, όπως του ανέφερε χαρακτηριστικά) και μάλιστα έχει νοικιάσει γκαρσονιέρα στο κέντρο της πόλης για να βρίσκεται μαζί του.

Ετσι στις εννέα το βράδυ της Τρίτης 21 Οκτωβρίου οι δύο άντρες μετέβησαν μαζί στην «ερωτική φωλιά» για να πιάσουν επ’ αυτοφώρω το ζευγάρι, όπως και έγινε! Αμέσως τα κοσμητικά επίθετα άρχισαν να εκτοξεύονται, ενώ μάταια ο ιδιωτικός ερευνητής προσπαθούσε να καταλαγιάσει τα πνεύματα. Τελικά το επεισόδιο έληξε, όταν ο πανεπιστημιακός μεταφέρθηκε με νευρική κρίση στο νοσοκομείο.
Η αδελφή του πάντως έδιωξε από το σπίτι τον άτακτο γιο της που με τα ερωτικά του κατορθώματα διέλυσε την οικογένεια του καθηγητή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα