Προβλήματα στο εθνικό οδικό δίκτυο του νομού Πρέβεζας

Κάτω από δύσκολες συνθήκες διεξάγεται η κυκλοφορία στο εθνικό οδικό δίκτυο του νομού Πρέβεζας το Σαββατοκύριακο. Από την είσοδο του Λούρου μέχρι τον Αρχάγγελο και από εκεί μέχρι τον κόμβο Φραξύλα δημιουργούνται ουρές αυτοκινήτων από επισκέπτες τον νομών Πρέβεζας και Αρτας που προσπαθούν να προσεγγίσουν την παραλιακή ζώνη.

Την ίδια στιγμή, η Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας έχει περιορισμένο προσωπικό με αποτέλεσμα να υπάρχει ένα μόνο περιπολικό κατά μήκος των εθνικών οδικών δικτύων. Την Κυριακή συνέβησαν περίπου την ίδια ώρα δύο τροχαία ατυχήματα και το περιπολικό έδωσε αγώνα δρόμου για να μπορέσει να παρευρεθεί στα περιστατικά.

Η Ενωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Πρέβεζας, μέσω του προέδρου της Γιάννη Κατσαρού, χαρακτηρίζει επιτακτική την ανάγκη ενίσχυσης με προσωπικό, δεδομένου ότι η κίνηση τον Ιούλιο και τον Αύγουστο θα αυξηθεί κατά πολύ.

Οι συνταξιοδοτήσεις αρκετών αστυνομικών από την Αστυνομική Διεύθυνση Πρέβεζας συνεχίζονται, ενώ οι δέκα δόκιμοι που πήγαν για τη θερινή περίοδο δεν επαρκούν για να καλύψουν τα κενά.

Εκτός από το κυκλοφοριακό, προβληματισμό προκαλεί και η αύξηση των κλοπών κυρίως σε τουριστικές περιοχές, γεγονός που καθιστά επιτακτική την ενίσχυση με προσωπικό τουλάχιστον τους θερινούς μήνες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα