Πυρκαγιά σε καφετέρια στο Ρέθυμνο

Πυρκαγιά σε καφετέρια στο κέντρο του Ρεθύμνου, εκδηλώθηκε τα ξημερώματα από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν πολύ σοβαρά προβλήματα παρά το γεγονός πως η καφετέρια βρίσκεται στον ισόγειο χώρο πολυκατοικίας επί της οδού Άγγελου Σικελιανού 9.

Την ώρα που εκδηλώθηκε η φωτιά η καφετέρια ήταν κλειστή και οι θαμώνες είχαν αποχωρήσει λίγη ώρα νωρίτερα. Από τις φλόγες διαμερίσματα του πρώτου ορόφου υπέστησαν υλικές μόνο ζημιές, ενώ η επέμβαση τη πυροσβεστικής υπηρεσίας ήταν άμεση.

Ο υποδιοικητής της πυροσβεστικής Ρεθύμνου κ.Μαρκουλάκης, ανέφερε πως, αν οι άνδρες του κλιμακίου δεν επενέβαιναν άμεσα,ίσως λόγο της ώρας, να υπήρχαν ακόμη και θύματα από κατοίκους της πολυκατοικίας.

Στο χώρο της καφετέριας εντοπίστηκαν μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό. Στο μεταξύ κατά τη διάρκεια της νύχτας δύο ΙΧ οχήματα καταστράφηκαν ολοσχερώς στο χωριό Ασώματος της κοινότητας Λάμπης.

Τη φωτιά στα οχήματα που ήταν σταθμευμένα έξω από το σπίτι κατοίκου του χωριού έσβησαν άνδρες της Π.Υ Σπηλίου που έφτασαν στο σημείο. Και για το συγκεκριμένο περιστατικό διενεργείτε προανάκριση τόσο από πλευράς Π.Υ όσο και από την ασφάλεια Ρεθύμνου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα