Έκοψαν μία κολώνα φωτισμού και την πέταξαν στη θάλασσα

Μια από τις κολώνες του δημοτικού φωτισμού που βρισκόταν στην συνοικία «Κάτω Κουμ Καπι» στα Χανιά έβαλαν χθες το βράδυ στο μάτι άγνωστοι δράστες. Άγνωστο πώς, κατάφεραν να κόψουν την μισή κολώνα και το σώμα του φωτισμού τα οποία στην συνέχεια πέταξαν στη θάλασσα.

Το περιστατικό αντιλήφθηκε το πρωί καταστηματάρχης της περιοχής ο οποίος αφού μίλησε για βανδαλισμό αναφέρθηκε και σε άλλα περιστατικά που έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό στην περιοχή. Όπως είπε « κάθε βράδυ, μετά που κλείνουν τα φώτα των μαγαζιών κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Βάφουν τους τείχους πετάνε καρέκλες και τραπέζια στη θάλασσα.

Οι επιχειρηματίες βρίσκονται κάθε πρωί με ένα πινέλο και κουβά στο χέρι για να σβήσουν τα συνθήματα που γράφονται στους τείχους. Άλλοι μαζεύουν καρέκλες από την θάλασσα, έγινε και αυτό χθες?"

Στα Χανιά τα περιστατικά φθορών στη δημοτική περιουσία που έχουν καταγραφεί είναι πολλά. Πρόσφατα άγνωστοι είχαν ξηλώσει τα φωτιστικά απο τον ενετικό φάρο, είχαν σπάσει όλες τις λάμπες του δημοτικού φωτισμού στην ακτή Μιαούλη καθώς και τις λάμπες φωτισμού του δημοτικού κήπου και του πάρκου «Ειρήνης και Φιλίας

Πριν από ένα χρόνο άγνωστοι και τότε είχαν καταστρέψει όλες τις κάμερες ασφαλείας του Κέντρου Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, στο παλιό λιμάνι.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα