Το καρτέρι θανάτου στα Σφακιά

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 27χρονος στα Σφακιά Κρήτης όταν την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητό του δέχτηκε τα θανατηφόρα πυρά αγνώστου που του είχε στήσει ενέδρα. Το αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στο δημοτικό διαμέρισμα Ασκύφου του δήμου Σφακίων, ενώ τα πρώτα στοιχεία μαρτυρούν πως ο αδίστακτος δολοφόνος περίμενε τον άτυχο νεαρό να επιστρέψει έξω από το σπίτι του.

Οταν ο 27χρονος εμφανίστηκε και αποβιβάστηκε από το αυτοκίνητό του, ο άγνωστος τον πλησίασε και τον πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στον κρόταφο και στο θώρακα.

Το θύμα βρέθηκε νεκρό μέσα σε λίμνη αίματος δίπλα από το όχημά του, ενώ στην Αστυνομική Διεύθυνση Χανίων σήμανε συναγερμός και άνδρες της αστυνομίας άρχισαν να «χτενίζουν» την περιοχή προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη του δολοφόνου. Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλες τις πιθανότητες, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο «βεντέτας», αφού ο πατέρας του θύματος βρίσκεται φυλακισμένος από το 2005, όταν και είχε δολοφονήσει μετά από ενέδρα έναν κάτοικο της περιοχής με τον οποίο είχαν κτηματικές διαφορές.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα