Ένας νεκρός στην Κρήτη για κτηματική διαφορά

Ένας νεκρός και πέντε τραυματίες είναι ο απολογισμός ένοπλης συμπλοκής μεταξύ των μελών δύο οικογενειών στο Ρέθυμνο.

To αιματηρό επεισόδιο έγινε το πρωί της Πέμπτης, στην αγροτική τοποθεσία «Γιος Κάμπου», μεταξύ Γερακαρίου και Σπηλαίου Ρεθύμνου.

Εκεί συναντήθηκαν άτομα από δύο οικογένειες που έχουν στην περιοχή βοσκοτόπια τα οποία συνορεύουν.

Οι δύο οικογένειες είχαν διαφορές για το ποιος καταπατά τα βοσκοτόπια του άλλου.

Σε κάποια στιγμή ένα μέλος της μίας από τις δύο οικογένειες τράβηξε όπλο με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα έναν 65χρονο. Ακολούθησαν και άλλοι πυροβολισμοί, ενώ λίγο μετά στο σημείο έφθασαν και άλλα μέλη των δύο οικογενειών.

Η ένταση γενικεύτηκε και ακολούθησαν και άλλοι πυροβολισμοί.

Λίγο μετά, στο κέντρο Υγείας έφθασε αγροτικό όχημα που μετέφερε τον 65χρονο νεκρό και τραυματίες. Από εκεί τους παρέλαβαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

Αρχικά, όλοι οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, όπου υπήρξε νέα ένταση μεταξύ μελών των δύο οικογενειών.

Από τους τραυματίες, ο ένας είναι 30 ετών, με τραύμα από σφαίρα στη σπονδυλική στήλη και μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου και υποβλήθηκε αμέσως σε εγχείρηση.

Ο δεύτερος τραυματίας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, ενώ άλλοι τρεις τραυματίες παρέμειναν στο νοσοκομείο Ρεθύμνου με τραύματα στην κοιλιακή χώρα.

Το αιματηρό περιστατικό έχει προβληματίσει έντονα τις αστυνομικές αρχές του νησιού, καθώς φοβούνται μήπως δοθεί συνέχεια από τα μέλη των δύο οικογενειών
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα