Έγκλημα τιμής στην Κρήτη

Με αίμα ξέπλυνε την οικογενειακή του τιμή 40χρονος κτηνοτρόφος στον Αγιο Νικόλαο Λασιθίου, καθώς μαχαίρωσε μέσα σε κέντρο διασκέδασης ειδικό φρουρό που διατηρούσε ερωτική σχέση με την αδελφή του. Το αιματηρό επεισόδιο έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης, μπροστά στα μάτια δεκάδων θαμώνων του καταστήματος. Ο 22χρονος ειδικός φρουρός που υπηρετεί στα ΤΑΕ Λασιθίου είχε πάει στο νυχτερινό κέντρο παρέα με έναν φίλο του και διασκέδαζαν ακούγοντας κρητικά τραγούδια. Σε άλλο τραπέζι διασκέδαζε ο αδελφός της κοπέλας του, ο οποίος γνώριζε για τη σχέση τους (αντιδρούσαν τόσο ο ίδιος όσο και οι γονείς του για τον υποψήφιο γαμπρό).

Και οι δύο παρέες, σύμφωνα με την αστυνομία, κατανάλωσαν αρκετό αλκοόλ. Ο 40χρονος κτηνοτρόφος κοιτούσε με κλεφτές, αλλά απειλητικές ματιές τον ειδικό φρουρό και στις 5.00 το πρωί σηκώθηκε από το τραπέζι του και πήγε στην παρέα του θύματος. Οι δύο άντρες άρχισαν να τσακώνονται και κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν.

 Ο δράστης πήρε ένα μαχαίρι και χτύπησε στην κοιλιά τον 22χρονο αστυνομικό, ο οποίος έπεσε αιμόφυρτος στα δάπεδο του καταστήματος. Ευτυχώς, η επέμβαση των θαμώνων απέτρεψε τα χειρότερα. Ο δράστης ακινητοποιήθηκε και παραδόθηκε στους αστυνομικούς που έφτασαν στο νυχτερινό κέντρο. Το θύμα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου και, σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο η ζωή του. Ο μαχαιροβγάλτης κτηνοτρόφος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

espresso

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα