Τηλεμαραθώνιο για την ενίσχυση του ειδικού φρουρού που τραυματίστηκε στα Ζωνιανά

Τηλεμαραθώνιο για την ενίσχυση του ειδικού φρουρού Στάθη Λαζαρίδη που τραυματίστηκε στα Ζωνιανά, τον περασμένο Νοέμβριο, και της οικογένειάς του πραγματοποιεί σήμερα η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ρεθύμνου, σε συνεργασία με το Creta Channel και την εκπομπή του Γιώργου Βιτώρου «Πες τση ζηλιάρας σου καρδιάς».

Με αφορμή τη σπουδαία αυτή πρωτοβουλία, η Ενωση Ειδικών Φρουρών του νησιού έχει απευθύνει έκκληση σε όλους τους πολίτες της Κρήτης να συμμετάσχουν στον τηλεμαραθώνιο δίνοντας ό,τι μπορούν από το υστέρημά τους ώστε να ενισχυθεί οικονομικά η οικογένεια του 27χρονου.

Για το σκοπό αυτό εκδόθηκε η σχετική άδεια του υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και συγκροτήθηκε ερανική επιτροπή διαχείρισης χρημάτων. Οποιος επιθυμεί να συνεισφέρει μπορεί να το κάνει καταθέτοντας στους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς: Παγκρήτια Συνεταιριστική Τράπεζα 116655, Αγροτική Τράπεζα 4530400302649, Τράπεζα Πειραιώς 5757-036496-403.

Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος ειδικός φρουρός είχε τραυματιστεί σοβαρά, στις 5 Νοεμβρίου 2007, κατά τη διάρκεια αιματηρής ενέδρας έξω από τα Ζωνιανά Μυλοποτάμου. Στον άτυχο Στάθη Λαζαρίδη, πατέρα ενός μωρού οκτώ μηνών σήμερα, είχε καρφωθεί μια σφαίρα στο κεφάλι και νοσηλεύτηκε επί τρεις μήνες στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης. Στη συνέχεια, μεταφέρθηκε σε ειδικό κέντρο αποκατάστασης του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Hadassah, στην Ιερουσαλήμ, απ’ όπου αναμένεται να επιστρέψει τις επόμενες μέρες στην Ελλάδα.

espresso 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα