Νεκρός σε χαράδρα βρέθηκε 51χρονος αγρότης στα Χανιά

Νεκρός μέσα σε μια χαράδρα, κοντά στο χωριό Σάσσαλος Κισάμου βρέθηκε το μεσημέρι ο 51χρονος αγρότης από την περιοχή, που είχε χαθεί από το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.

Ο άτυχος άνδρας που οδηγούσε ένα μηχανάκι μικρού κυβισμού έχασε απ' ό,τι φαίνεται τον έλεγχο της μηχανής και έπεσε στο γκρεμό με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του.

Ωστόσο στις τοπικές αρχές επικρατεί προβληματισμός αφού ο 51χρονος είχε χαθεί από το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής ενώ η αναζήτηση του άρχισε χθες το απόγευμα καθώς λίγο πριν το μεσημέρι της ίδιας ημέρας δηλώθηκε στις αρχές η εξαφάνιση του.

Την εξαφάνιση του ανέφερε χθες στο τμήμα ΠΣΕΑ της Νομαρχίας, ο Δήμαρχος Μηθύμνης και από την ώρα εκείνη άρχισαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ιδιωτικό ελικόπτερο, αστυνομικοί από πολλές υπηρεσίες, εθελοντές και κάτοικοι της περιοχής έκαναν έρευνες στην περιοχή γύρω από το χωριό Σάσσαλος σε μια προσπάθεια να βρουν τον 51χρονο άνδρα .

Το γεγονός ωστόσο πώς η εξαφάνιση του δηλώθηκε πολύ αργά έκανε πολύ δυσκολότερο το έργο των διασωστών..

Οι έρευνες συνεχίστηκαν κατά την διάρκεια της νύκτας χωρίς όμως αποτέλεσμα και εντάθηκαν με το πρώτο φως της ημέρας, σήμερα με την συνδρομή και δύο αεροπλάνων από τις αερολέσχες Χανίων και Σούδας οπότε και εντοπίσθηκε νεκρός.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα