Κοινωνικό Φαρμακείο και Αθηναϊκή Αγορά στην Αθήνα

Με την παρουσία του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου τελέστηκαν σήμερα το απόγευμα τα εγκαίνια δύο σημαντικών κοινωνικών δομών στο κέντρο της Αθήνας.

Πρόκειται για το Κοινωνικό Φαρμακείο και την Αθηναϊκή Αγορά που ιδρύθηκαν με πρωτοβουλία του δημάρχου Αθηναίων κ. Νικήτα Κακλαμάνη στην πλατεία Βαρβακείου (οδός Αθηνάς).

 «Οι μεγαλύτεροι εχθροί για την υγεία του ανθρώπου δεν είναι τα μικρόβια, αλλά, η αδιαφορία» είπε ο Δήμαρχος Αθηναίων Νικήτας Κακλαμάνης , ζήτησε «να ανοίξουμε την αγκαλιά μας όλο και περισσότερο για να χωρέσει όλους όσοι το έχουν ανάγκη» και συμπλήρωσε: «δημιουργούμε συνθήκες κοινωνικής συστράτευσης και ξυπνάμε τα κοινωνικά μας αντανακλαστικά προκειμένου να μην αισθάνεται κανείς απροστάτευτος σ’ αυτή την πόλη».

    Τέλος ο κ. Κακλαμάνης ευχαρίστησε τον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής, τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων και τους Φαρμακοποιούς του Κόσμου για τη συμπαράστασή τους στη λειτουργία του Φαρμακείου, τους εθελοντές του Ιδρύματος Αστέγων, καθώς και τους φορείς και ιδιώτες που προσφέρουν είδη στην Αγορά και συμβάλλουν με κάθε τρόπο στη λειτουργία τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα