Μαγικοί χριστουγεννιάτικοι προορισμοί για κάθε γούστο

Μαγικοί χριστουγεννιάτικοι προορισμοί για κάθε γούστο

Κάποιοι τα Χριστούγεννα θέλουν να χουχουλιάζουν πίνοντας ζεστά ποτά στις παραδοσιακές χριστουγεννιάτικες αγορές της Ευρώπης, όμως κάποιοι άλλοι επιμένουν να θέλουν να φορούν τα μαγιώ τους.

Προορισμοί υπάρχουν για όλα τα γούστα.

Με πάνω από 1.500 χιλιόμετρα εκπληκτικής ακτογραμμής, τα ισπανικά Κανάρια Νησιά έχουν μια πληθώρα από φιλόξενες αμμώδεις παραλίες που σας περιμένουν ακόμα και αν φοράτε μαζί με το μαγιώ σκουφάκι του Άι Βασίλη.

Από 1599 € το άτομο ξεκινά το κόστος για ένα ταξίδι στην Τενερίφη και το νησί Γκραν Κανάρια για 8 ημέρες.

«Γη των Χαμόγελων» αποκαλείται η Ταιλάνδη. Χώρα έτοιμη να καλωσορίσει τους επισκέπτες να εξερευνήσουν τους βουδιστικούς ναούς της, τα γραφικά νησιά με τις υπέροχες παραλίες ακόμα και την χριστουγεννιάτικη περίοδο. Αν κάποιος επιλέξει να ταξιδέψει θα χρειαστεί από 1899 ευρώ το άτομο για 11 ημέρες διαμονής κάνοντας Χριστούγεννα στα νησιά Πουκέ και Παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Μπανκγόγκ

Το Ντουμπάι είναι ο παράδεισος του καταναλωτή. Κατατάσσεται δεύτερη χώρα στον κόσμο – μετά τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής – ως ο πιο δημοφιλής προορισμός για αγορές στον κόσμο και αν θέλετε να εκφράσετε τον καταναλωτισμό σας την περίοδο των Χριστουγέννων θα χρειαστείτε από 799€ για 7 ημέρες σε Ντουμπάι και Αμπου Ντάμπι την εορταστική περίοδο.

Οι πιο κρύες περιοχές

Λίγο πιο… τσουχτερό όπως και το κρύο είναι ένα ταξίδι τα Χριστούγεννα σε παραδοσιακά κρύες περιοχές, όπως η Φινλανδία και το χωριό του Άι Βασίλη.

2.435 ευρώ θα κοστίσουν 6 ημέρες στο Ροβανιέμι στην Φινλανδία παρέα με τα ξωτικά.

Στη Γιακουτία, το Yakutsk κατέχει το ρεκόρ για τη χαμηλότερη θερμοκρασία στον πλανήτη εκτός της Ανταρκτικής. Οι χειμώνες εδώ χαρακτηρίζονται από πολικό κρύο, μάλιστα.

Πέρυσι την πρωτοχρονιά το θερμόμετρο έδειχνε -50 βαθμούς Κελσίου όμως αυτό δεν εμπόδισε τον άνδρα που φαίνεται στο βίντεο να κάνει την βουτιά του στα παγωμένα νερά.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα