Αυτά είναι τα δέκα πιο ακριβά ξενοδοχεία παγκοσμίως – Ποιο ελληνικό βρίσκεται στη λίστα

Αυτά είναι τα δέκα πιο ακριβά ξενοδοχεία παγκοσμίως – Ποιο ελληνικό βρίσκεται στη λίστα

Πόσα χρήματα θα ξοδεύατε για μια νύχτα σε ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο; Οι περισσότεροι από εμάς προγραμματίζουμε τις διακοπές μας με βάση διάφορους παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων, βασικά, των χρημάτων.

Για τους πραγματικά πλούσιους, ωστόσο, τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα. Αντίθετα, υπάρχουν αμέτρητες υπερβολές, όπως επιχρυσωμένα οστά θηρίων, πισίνες στον τελευταίο όροφο γεμάτες με Armand de Brignac και ιδιωτικά τζετ για τα κατοικίδια ζώα τους.

Πλούσιοι: Σε ποιες πόλεις στον κόσμο πληρώνουν ακριβότερα την πολυτέλεια

Αλλά όταν το 1% τελικά κουραστεί από τον δικό του πλούτο, ταξιδεύει στα μεγαλύτερα πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου αναζητώντας νέες απολαύσεις.

Όταν πρόκειται για πολύ πλούσιους που έχουν ένα λιοντάρι για κατοικίδιο και επιχρυσωμένες τουαλέτες, τα ταξίδια αποκτούν ένα εντελώς νέο νόημα.

Δεκάδες υπνοδωμάτια; Ωραίο. Κοιμάσαι με καρχαρίες; Γιατί όχι; Ιδιωτική βεράντα με ανεμπόδιστη θέα στο Central Park; Τέλειο.

Επομένως, δώστε προσοχή, δισεκατομμυριούχοι CEO, πλουσιόπαιδα και νικητές του ΛΟΤΤΟ: αν ψάχνετε για έναν εξωκοσμικό τρόπο να ξοδέψετε κάποια χρήματα, η ιστοσελίδα LUXATIC συγκέντρωσε έναν οδηγό με τα πιο ακριβά ξενοδοχεία στην κόσμο ώστε να επιλέξετε τα πολυτελέστερα καταλύματα στον κόσμο.

The Penthouse Suite στο Faena, Μαϊάμι, ΗΠΑ – $50.000/διανυκτέρευση

Η Σουίτα Ρετιρέ στο Faena Hotel είναι τόσο εξαίσια όσο θα περίμενε κανείς από μια σουίτα που κοστίζει 50.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση. Όπως και να έχει, αυτό το εξαιρετικό ξενοδοχείο έχει την έδρα του στο Μαϊάμι, και σίγουρα φαίνεται.

Η αρχιτεκτονική είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου art deco. Κάθε συστατικό είναι υπερβολικό σε κάθε στροφή, και κάθε τι που μπορεί να επιχρυσώνεται, επιχρυσώνεται.

Οι καρέκλες και οι καναπέδες έχουν σχέδιο τίγρης και χρυσό. Ένα γλυπτό ενός χρυσού λαγωνικού στέκεται φρουρός στο σαλόνι με λεοπάρ στάμπες και η είσοδος του κτιρίου κοσμείται με το γλυπτό «Gone but not forgotten» του Damien Hirst, το οποίο είναι ένας επιχρυσωμένος μάλλινος κολοσσιαίος σκελετός.

Τα 5 ακριβότερα σπίτια του κόσμου και οι ιδιοκτήτες τους

Η βίλα Muraka στο The Conrad, Μαλδίβες – $50.000 /διανυκτέρευση

Στις Μαλδίβες, τα μπανγκαλόου πάνω από το νερό δεν είναι ασυνήθιστα, αλλά τι γίνεται με τις υποβρύχιες βίλες; Κολυμπήστε και κοιμηθείτε με τους καρχαρίες στη βίλα Muraka στο ξενοδοχείο Conrad.

Η διώροφη κατοικία βάζει την κρεβατοκάμαρά σας 5 μέτρα κάτω απ’ την επιφάνεια, έτσι θα ξεκουράζεστε στο δικό σας ενυδρείο. Στην πραγματικότητα, η θέα είναι τόσο ανοιχτή που δεν θα σας πειράζει η πολιτική ελάχιστης διαμονής τεσσάρων διανυκτερεύσεων.

Η βίλα έκτασης 550 τετραγωνικών μέτρων περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, σαλόνι, κουζίνα, γυμναστήριο με γυμναστή κατόπιν αιτήματος, 24ωρο μπάτλερ, προσωπικό σεφ, προστασία στο χώρο του ξενοδοχείου και προσωπικό τζετ σκι.

Η άφιξη γίνεται με ιδιωτικό υδροπλάνο σε ιδιωτική αποβάθρα όπου σας περιμένουν ιδιωτικά ταχύπλοα.

Σε περίπτωση που νόμιζες ότι η ενοχλητική επανάληψη της λέξης «ιδιωτικό» ήταν υπερβολή, δεν ήταν λάθος, αλλά μάλλον ένας τρόπος να τονιστεί ότι η σουίτα Muraka έχει να κάνει με την ιδιωτικότητα.

The Royal Villa στο The Grand Resort Lagonissi, Αθήνα, Ελλάδα – $50.000 /διανυκτέρευση

Το Grand Resort Lagonissi βρίσκεται νότια της Αθήνας, σε μια μικροσκοπική χερσόνησο που προεξέχει στο Αιγαίο Πέλαγος. Η θέση του θέρετρου από μόνη της δικαιολογεί την τιμή του, καθώς έχει μια πανοραμική θέα στη Μεσόγειο και μια ντουζίνα ελληνικά νησιά που μπορεί κανείς να κατοπτεύσει.

Ο Μελ Γκίμπσον και ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο ήταν μόνο δύο από τους διάσημους καλεσμένους που πέρασαν το κατώφλι της Βασιλικής Βίλας.

Εκτός από τα δωμάτια του μπάτλερ, αυτό το πολυτελές αρχοντικό διαθέτει δύο υπνοδωμάτια, το καθένα με μαρμάρινο μπάνιο και ατμόλουτρο. Επιπλέον, υπάρχει ξεχωριστός χώρος για μασάζ, θερμαινόμενη πισίνα και ιδιωτική βεράντα με θέα στην παραλία.

Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να απολαύσουν 10 εστιατόρια και υπηρεσίες θυρωρείου, όπως βόλτες με ελικόπτερο, ενοικίαση γιοτ και αυτοκίνητα με σοφέρ.

The Penthouse Suite στο Grand Hyatt Hotel Martinez, Κάννες, Γαλλία – $53.000 /διανυκτέρευση

Θα ήταν δυνατή μια αναφορά στα πιο ακριβά ξενοδοχεία στον κόσμο χωρίς ένα ξενοδοχείο στις Κάννες;

Το Grand Hyatt Hotel Martinez έχει θέα στη Γαλλική Ριβιέρα, αλλά δεν είναι χωρίς λόγο να υποστηρίξουμε ότι το ίδιο το ξενοδοχείο μπορεί να προσφέρει μια τέλεια θέα. Αυτή η εξαιρετική ιδιοκτησία ιδρύθηκε από μια οικογένεια Ιταλών αριστοκρατών το 1929.

Ολόκληρο το ξενοδοχείο είναι έξοχα αναπτυγμένο και διακοσμημένο, αλλά η ρετιρέ σουίτα, που βρίσκεται στο επάνω επίπεδο και με αποκλειστική βεράντα, είναι η επιτομή της κομψότητας.

Όλα τα δωμάτια, το μπάνιο, ακόμα και η ντουλάπα είναι ασύγκριτα, αισθητικά μιλώντας και εξαιρετικά πολυτελή.

Όπως αναμφίβολα γνωρίζετε, η διαμονή σε ένα από τα πιο πολυτελή δωμάτια στον κόσμο σας δίνει το δικαίωμα σε μια μυριάδα προνομίων.

Στο Martinez, αυτές οι ανέσεις περιλαμβάνουν χαμάμ, ιδιωτικό τζακούζι στο μπαλκόνι, καθώς και τοίχους διακοσμημένους με πίνακες Πικάσο και τον Ματίς. Και προφανώς, υπηρεσία μπάτλερ.

Ρετιρέ TY Warner στο ξενοδοχείο Four Seasons, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ – $60.000 /διανυκτέρευση

Το Four Seasons Hotel New York, ένα από τα πιο εξωφρενικά ακριβά ακίνητα στον κόσμο, σχεδιάστηκε από τον αρχιτέκτονα I.M. Pei, ο οποίος δεν φείσθηκε εργασίας, καθώς πέρασε επτά χρόνια σχεδιάζοντας τη σουίτα. Ακόμη και τα σεντόνια αποτελούνται από υλικό χρυσού 22 καρατίων. Εντυπωσιακό!

Το Ρετιρέ TY Warner είναι το πιο ακριβό δωμάτιο στο ξενοδοχείο, που φημολογείται ότι κοστίζει πάνω από $60.000 ανά διανυκτέρευση. Πήρε το όνομά του από τον ιδιοκτήτη του καταλύματος, η σουίτα περιλαμβάνει ολόκληρο το 52ο όροφο και προσφέρει εκπληκτική θέα στην πόλη.

Μπορείτε να παρατηρήσετε το Central Park και τη γύρω περιοχή μέσω ενός χρυσού τηλεσκοπίου ενώ απολαμβάνετε ένα ποτήρι ουίσκι Macallan και συνειδητοποιείτε ότι έχετε κατορθώσει να φτάσετε στην κορυφή του κόσμου!

Delana Hilltop Estate στο νησί Laucala, Φίτζι – $61.000/διανυκτέρευση

Το αποκλειστικό νησί Laucala, φωλιασμένο στον Νότιο Ειρηνικό, συνδυάζει καταπράσινες ζούγκλες με παραλίες με λευκή άμμο για να δημιουργήσει ένα μέρος διακοπών που αξίζει να γίνει καρτ ποστάλ.

Οι 25 διακοσμημένες με τοπικά μοτίβα βίλες είναι διάσπαρτες σε αλσύλλια με καρύδες και πλαισιώνονται από γαλήνιες παρθένες παραλίες, προσφέροντας εκπληκτική θέα στον απέραντο ωκεανό και τις δασώδεις περιοχές.

Ο εκλιπών διευθύνων σύμβουλος της Red Bull, Dietrich Mateschitz, ήταν ιδιοκτήτης του νησιού και έκανε ό,τι ήταν απαραίτητο για να το διατηρήσει ως καταφύγιο. Για παράδειγμα, για να προγραμματίσετε διακοπές εδώ, πρέπει να είστε εξοικειωμένοι με την οικογένειά του, καθώς θα πρέπει να λάβετε την άδειά τους για διαμονή μέσω μιας αίτησης.

Η έξοχη ονομασία Hilltop Villa, η οποία κοστίζει 61.000 δολάρια ανά διανυκτέρευση, είναι σκαρφαλωμένη στο υψηλότερο σημείο του νησιού και διαθέτει σοφέρ, πλήρες προσωπικό κουζίνας, ακόμη και άλογα για ιππασία σε μια ιδιωτική παραλία.

The Penthouse στο Mark Hotel, Νέα Υόρκη, ΗΠΑ – $75.000 /διανυκτέρευση

Φαίνεται ότι η Νέα Υόρκη δεν λείπει από τα ακριβότερα καταλύματα. Το Mark Hotel New York, σχεδιασμένο από τον Γάλλο διακοσμητή εσωτερικών χώρων Jacque Grande, εγγυάται στους επισκέπτες του μια μοναδική διαμονή χάρη στις πολλές ανέσεις του, συμπεριλαμβανομένου ενός κομμωτηρίου από τον διάσημο κομμωτή Frederic Fekkai.

Επιπλέον, το κατάλυμα προσφέρει υψηλή κουζίνα από τον Jean Georges Vongerichten, περιηγήσεις με σοφέρ της McLaren στο Μανχάταν, ένα υπερσύγχρονο γυμναστήριο, μια ποικιλία από εγκαταστάσεις για κατοικίδια, απολαυστικά γλυκά Laduree και ένα αριστοκρατικό άρωμα σχεδιασμένο ειδικά για αυτό από τον έμπειρο αρωματοποιό Frederic. Malle.

Το Ρετιρέ στο Mark Hotel έχει περισσότερα από 930 τετραγωνικά μέτρα και το ιδιωττικό του μπαλκόνι είναι 230 τετραγωνικά μέτρα.

Μόνο ο χώρος διαβίωσης έχει το μέγεθος μιας αίθουσας χορού. οι οροφές έχουν ύψος 8 μέτρα και τα φουαγιέ έχουν πλάτος πάνω από 10 μέτρα. Αν θέλετε να νιώσετε για λίγο κυρίαρχοι της Νέας Υόρκης ενώ θαυμάζετε το Central Park, κάντε κράτηση για μερικές νύχτες εδώ. Δεν θα μετανιώσετε που ξοδέψατε τα χρήματά σας.

The Royal Penthouse at Hotel President Wilson, Γενεύη, Ελβετία – $80.000 /διανυκτέρευση

Η επόμενη πολυτελής στάση είναι το Royal Penthouse στο Hotel President Wilson στη Γενεύη. Εκτείνεται σε ολόκληρο το 8ο όροφο του καταλύματος και διαθέτει 12 υπνοδωμάτια με θέα στη λίμνη της Γενεύης και στο Mont Blanc, καθώς και μαρμάρινα μπάνια εξοπλισμένα με προϊόντα περιποίησης Hermes.

Η σουίτα είναι επίσης η μεγαλύτερη στην Ευρώπη και η εκπληκτική της εμφάνιση θα σας αφήσει άφωνους.

Αυτό το ξενοδοχείο είναι μια εξαιρετική επιλογή για μια πολυτελή διαμονή λόγω του μοντέρνου σχεδιασμού, των αυτοκρατορικών επίπλων και του όμορφου σκηνικού.

Εκτός από τις εξαιρετικές ανέσεις και θέα, θα έχετε επίσης πρόσβαση σε έναν προσωπικό βοηθό 24/7, έναν ιδιωτικό σεφ και έναν θυρωρό. Και, όλα αυτά είναι προσβάσιμα μέσω του ιδιωτικού σας ανελκυστήρα.

Επιπλέον, αν δίνετε μεγάλη αξία στην ασφάλεια, το Royal Penthouse στο Hotel President Wilson είναι το ιδανικό μέρος για να κρυφτεί ακόμη και κάποιος που ψάχνει ο 007.

Με αλεξίσφαιρα παράθυρα, κουμπί πανικού και 24ωρη επιτήρηση, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι βρίσκεστε σε εξαιρετικά χέρια.

Empathy Σουίτα στο Palms Casino Resort, Λας Βέγκας, ΗΠΑ – 100.000 $/διανυκτέρευση

Θα προτιμούσατε να ζήσετε την απόλαυση του Λας Βέγκας παρά να ξεκουραστείτε ήσυχα κάτω από το νερό; Τοτε, το Λας Βέγκας είναι για σας. Πού αλλού θα βρείτε τα πιο ακριβά δωμάτια ξενοδοχείων στον κόσμο;

Αν εκτιμάτε τα έργα τέχνης, η Empathy Suite at the Palms, με τιμή $100.000 τη βραδιά, θα αλλάξει τη ζωή σας για πάντα.

Ο Damien Hirst συνέλαβε και διακόσμησε την σουίτα με την χαρακτηριστική του αγριότητα. Δύο λευκοί καρχαρίες διατηρημένοι σε φορμαλδεΰδη κρέμονται δίπλα σε ένα από τα παράθυρα, προκαλώντας εύλογες συζητήσεις.

Υπάρχει μια μπάρα 13 θέσεων που δημιουργήθηκε από ένα μωσαϊκό ψεύτικων ιατρικών απορριμμάτων, αλλά το μοτίβο επεκτείνεται σε ταπετσαρίες χαπιών και αυτοκόλλητα παραθύρων πριν δώσει θέση σε σχέδια πουά και πεταλούδες.

Υπάρχει αρκετή χλιδή που μπορείς να απολαύσεις στη σουίτα, αλλά μπορούμε αναμφισβήτητα να πούμε ότι είναι η διακόσμηση που εξάπτει την φαντασία, βάζοντάς σας για πάντα υπό το ξόρκι της.

Lover’s Deep Luxury Submarine, St. Lucia – $ 150.000 +/διανυκτέρευση

Όπως έχει σήμερα, μπορεί να εξερευνήσετε τα πέρατα της γης και να μην ανακαλύψετε ποτέ το πιο ακριβό ξενοδοχείο στον κόσμο. Γιατί; Επειδή είναι κάτω από το νερό.

Το Lover’s Deep Luxury Submarine είναι μια περιπέτεια σε μια κατηγορία από μόνο του για όσους θέλουν να αφεθούν στη γαλήνη της υποβρύχιας διαβίωσης.

Θα έχετε πολυτελείς εγκαταστάσεις στο βυθό της θάλασσας, όπως τον δικό σας κυβερνήτη, τον προσωπικό σας σεφ και τον παρκαδόρο. μεταφορά με ταχύπλοο από και προς το υποβρύχιο. καθώς και μερικά προαιρετικά πρόσθετα, όπως βόλτες με ελικόπτερο, προσγειώσεις στην παραλία και brunch με σαμπάνια.

πηγή: ot.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα