Netflix: Εννιά ταινίες και εννιά σειρές που θα σας καθηλώσουν τον Μάρτιο

Netflix: Εννιά ταινίες και εννιά σειρές που θα σας καθηλώσουν τον Μάρτιο

Μάρτιος με δεκάδες πρεμιέρες, σημαντικές ταινίες και πρωτότυπα ντοκιμαντέρ και σειρές για όλα τα γούστα έχει η βιβλιοθήκη του Netflix τον Μάρτιο.

Δείτε μερικές μόνο από τις ταινίες και τις σειρές που έρχονται στο Netflix και υπόσχονται να σας κρατήσουν συντροφιά τις κρύες νύχτες τους χειμώνα.

Οι σειρές του Netflix

Αίμα και Νερό: Σεζόν 4 / Blood & Water: Season 4

Η Πουλένγκ και η Φικς είναι στην τελευταία χρονιά του σχολείου, αλλά το παρελθόν στρέφει τη μία εναντίον της άλλης όταν ανακαλύπτουν ότι αποτελούν ακόμα στόχο.
Διαθέσιμη από 01/03/2024

Ταΐστε τον Φιλ: Σεζόν 7 / Somebody Feed Phil: Season 7

Ο κοσμογυρισμένος φαγάς Φιλ Ρόζενταλ επιδίδεται σε νέες γευστικές απολαύσεις από το Ντουμπάι, το Εδιμβούργο, το Κιότο κι αλλού σ’ αυτήν τη γλυκιά, χιουμοριστική σειρά.

Μπείτε στην παρέα του λάτρη του φαγητού Φιλ Ρόζενταλ καθώς ξεκινά νέες απολαυστικές περιπέτειες στο “Ταΐστε τον Φιλ” του Netflix. Η σεζόν 7 είναι μεγαλύτερη από ποτέ, με 8 νέα επεισόδια που ακολουθούν τον Φιλ καθώς ταξιδεύει στη Βομβάη, την Ουάσιγκτον, το Κιότο, την Ισλανδία, το Ντουμπάι, το “πραγματικό” Ορλάντο, την Ταϊπέι και τη Σκωτία. αποκαλύπτοντας κρυφά διαμαντάκια και συναντώντας την καρδιά και την ψυχή κάθε πόλης σε κάθε μπουκιά. Ο Φιλ δημιουργεί σχέσεις μέσω της παγκόσμιας γλώσσας του φαγητού, τιμώντας τη χαρά της ανακάλυψης και την κοινή εμπειρία να τρώμε όλοι μαζί.
Διαθέσιμη από 01/03/2024

Supersex

Σε σκηνοθεσία Ματέο Ρόβερε, Φραντσέσκο Καροτσίνι και Φραντσέσκα Ματζολένι, το “Supersex” είναι εμπνευσμένο από τη ζωή του Ρόκο Σιφρέντι, την οικογένειά του, την καταγωγή του, τη σχέση του με τον έρωτα. Πρόκειται για μια βαθυστόχαστη ιστορία που διανύει όλα τα στάδια της ζωής του και αποκαλύπτει πώς και πότε ο Ρόκο Τάνο, ένας καθημερινός τύπος από την Ορτόνα, έγινε ο Ρόκο Σιφρέντι, ο πιο διάσημος πορνοστάρ στον κόσμο.
Ο Αλεσάντρο Μπόργκι είναι ο Ρόκο Σιφρέντι, η Τζάσμιν Τρίνκα υποδύεται τη Λουτσία, μια φανταστική ηρωίδα που αντιπροσωπεύει τις περισσότερες γυναίκες στη ζωή του Ρόκο, ο Αντριάνο Τζιανίνι είναι ο Τομάζο, ο ετεροθαλής αδελφός του Ρόκο, ενώ ο Σάουλ Νάνι υποδύεται τον Ρόκο σε νεαρή ηλικία. Στο καστ συμμετέχουν επίσης οι Ενρίκο Μπορέλο (Γκαμπριέλε), Βιντσέντσο Νεμολάτο (Ρικάρντο Σκίκι), Γκάια Μεσερκλίνγκερ (Μοάνα), Τζέιντε Πέντρι (Σίλβι) και Λίντα Καρίντι (Τίνα).
Διαθέσιμη από 06/03/2024

The Gentlemen

Στο THE GENTLEMEN, ο Έντι Χόρνιμαν (Θίο Τζέιμς) κληρονομεί απροσδόκητα το μεγάλο κτήμα του πατέρα του και ανακαλύπτει ότι ανήκει σε μια αυτοκρατορία κάνναβης. Επιπλέον, διάφοροι εγκληματίες από τον υπόκοσμο της Βρετανίας διεκδικούν ένα κομμάτι από την πίτα. Αποφασισμένος να γλιτώσει την οικογένειά του από τα νύχια τους, ο Έντι προσπαθεί να πάει με τα νερά των κακοποιών. Όσο πιο βαθιά μπαίνει στον κόσμο της εγκληματικότητας, τόσο αρχίζει να του αρέσει.
Διαθέσιμη από 07/03/2024

Το Σήμα / The Signal

Μια γυναίκα αστροναύτης εξαφανίζεται και η οικογένειά της ψάχνει απεγνωσμένα απαντήσεις. Όσο περισσότερα βρίσκουν, τόσο περισσότερο απειλούνται οι ίδιοι — και ο κόσμος.
Διαθέσιμη από 07/03/2024

Girls5eva: Σεζόν 3 / Girls5eva: Season 3

Τα μέλη του γυναικείου γκρουπ Girls5eva από τα τέλη του ’90 –η Ντον, η Γουίκι η Σάμερ και η Γκλόρια– σμίγουν ξανά και ηχογραφούν ένα νέο άλμπουμ, το “Returnity”. Το επόμενο λογικό βήμα λοιπόν είναι μια περιοδεία με αφορμή την επιστροφή τους. Χωρίς σχέδιο, μάνατζερ ή εξασφαλισμένους χώρους, τα κορίτσια στριμώχνονται σε ένα βαν με προορισμό το άγνωστο και κάνουν ό,τι πιο παράλογο για να προμοτάρουν το άλμπουμ τους και να φτάσουν στην κορυφή. Στην πορεία, οι Girls5eva θα έρθουν αντιμέτωπες με τη ζωή στον δρόμο, θα δουν τις σχέσεις τους να δοκιμάζονται, θα παίξουν στο πάρτι γενεθλίων ενός δισεκατομμυριούχου, θα κάνουν αχαλίνωτο σεξ, θα αντιμετωπίσουν γονείς που πιστεύουν ότι τις χαλιναγώγησαν, θα γνωρίσουν το μεγαλύτερο αστέρι της ποπ στον πλανήτη και θα αναρωτηθούν αν θέλουν στα αλήθεια ξανά να “πιάσουν την καλή”. Θα καταφέρουν οι Girls5eva να επισπεύσουν την επιστροφή τους και παράλληλα να πουλήσουν το ντοκιμαντέρ της περιοδείας τους; Ή θα τις καταστρέψει ο δρόμος;
Διαθέσιμη από 14/03/2024

Σώμα με Σώμα: Η Μάχη των 100: Σεζόν 2 / Physical: 100: Season 2

Επιστρέφοντας με 100 νέους παίκτες που διαγωνίζονται για τον τίτλο του απόλυτου σώματος, αυτός ο σκληρός παγκόσμιος διαγωνισμός ανεβάζει τις προκλήσεις σε άλλα επίπεδα.
Διαθέσιμη από 19/03/2024

Το Πρόβλημα των 3 Σωμάτων / 3 Body Problem

Κίνα, δεκαετία του 1960. Η μοιραία απόφαση μιας νεαρής γυναίκας αντηχεί στον χώρο και τον χρόνο μέχρι και σήμερα. Όταν οι νόμοι της φύσης ξετυλίγονται ανεξήγητα μπροστά στα μάτια της, μια κλειστή ομάδα λαμπρών επιστημόνων συνεργάζεται με έναν αντισυμβατικό ντετέκτιβ για να αντιμετωπίσει τη μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία της ανθρωπότητας.

Διασχίζοντας ηπείρους και δεκαετίες, πέντε πανέξυπνοι φίλοι κάνουν συνταρακτικές ανακαλύψεις και αποκαλύπτουν τους νόμους της επιστήμης και μια υπαρξιακή απειλή.
Διαθέσιμη από 21/03/2024

Is It Cake?: Σεζόν 3

Η επιτυχημένη σειρά επιστρέφει με μεγαλύτερες τούρτες, μεγαλύτερα στοιχήματα και πιο άγρια ψησίματα! Σε αυτήν τη σεζόν, δείτε νέους ζαχαροπλάστες να διευρύνουν τα όρια της γαστρονομικής τέχνης και να δημιουργούν εξαιρετικά ρεαλιστικές τούρτες με σκοπό να παραπλανήσουν και να κερδίσουν το απόλυτο χρηματικό έπαθλο. Για άλλη μια φορά, θα αναρωτιέστε, “είναι αληθινό ή… είναι τούρτα;”
Διαθέσιμη από 29/03/2024

Οι ταινίες του Netflix

Spaceman

Έχοντας διανύσει έξι μήνες μόνος του σε μια ερευνητική αποστολή στο χείλος του ηλιακού συστήματος, ο αστροναύτης Γιάκουμπ (Άνταμ Σάντλερ) συνειδητοποιεί ότι ο γάμος που άφησε πίσω του ίσως να μην τον περιμένει όταν επιστρέψει στη Γη. Απεγνωσμένος να διορθώσει την κατάσταση για τη γυναίκα του, Λένκα (Κάρι Μάλιγκαν), δέχεται βοήθεια από ένα μυστηριώδες πλάσμα από την απαρχή του κόσμου, το οποίο κρύβεται στα έγκατα του σκάφους του. Ο Χάνους (με τη φωνή του Πολ Ντέινο) συνεργάζεται με τον Γιάκουμπ για να καταλάβει τι πήγε στραβά προτού να είναι αργά. Στην ταινία, σε σκηνοθεσία Γιόχαν Ρενκ και βασισμένη στο μυθιστόρημα Spaceman of Bohemia, πρωταγωνιστούν επίσης οι Κουνάλ Ναγιάρ, Λένα Όλιν και Ιζαμπέλα Ροσελίνι.
Διαθέσιμη από 01/03/2024

Δεσποσύνη / Damsel

Μια φιλότιμη κοπέλα δέχεται να παντρευτεί έναν όμορφο πρίγκιπα, αλλά καταλαβαίνει ότι η βασιλική οικογένεια τη θέλει για να ξεπληρώσει ένα αρχαίο χρέος. Πεταμένη σε μια σπηλιά με έναν δράκο που βγάζει φωτιές, η νεαρή πρέπει να βασιστεί στο μυαλό και τη θέλησή της για να επιβιώσει.
Διαθέσιμη από 08/03/2024

Η Τέχνη του να Αγαπάς / Art of Love

Η Αλίν είναι μια αστυνομικός που δουλεύει στη Μονάδα εγκλημάτων τέχνης της Ιντερπόλ. Εδώ και καιρό, βρίσκεται στα ίχνη ενός κλέφτη που κλέβει πολύτιμους πίνακες από καλά θωρακισμένα μουσεία σε όλο τον κόσμο. Όποιος κι αν είναι, είναι προφανές ότι δεν το κάνει για τα λεφτά. Αφού αφιερώνει χρόνια στην καταδίωξη αυτού του ευγενή κλέφτη, η Αλίν τελικά καταλαβαίνει ποιο θα είναι το επόμενο χτύπημά του και παθαίνει σοκ όταν βλέπει ποιος είναι. Είναι ο άντρας που η Αλίν είχε κάποτε ερωτευτεί, ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας Γκιουνέι, ο οποίος εξαφανίστηκε αιφνίδια ενώ ήταν έτοιμοι να παντρευτούν. Τώρα η Αλίν έχει μία μόνο λύση: να αντικρίσει τον Γκιουνέι ξανά και να τον πιάσει επ’ αυτοφώρω. Έτσι ξεκινά μια ιστορία γεμάτη δράση, περιπέτεια, ίντριγκα και έρωτα.
Διαθέσιμη από 14/03/2024

24 Ώρες με τον Γκασπάρ / 24 Hours with Gaspar

Έχοντας μόλις 24 ώρες ζωής, ένας ιδιωτικός ντετέκτιβ ακολουθεί μια σειρά από ανατρεπτικά στοιχεία για να εξιχνιάσει την εξαφάνιση του παιδικού του φίλου.
Διαθέσιμη από 14/03/2024

Ιρλανδική Ευχή / Irish Wish

Όταν ο έρωτας της ζωής της αρραβωνιάζεται την καλύτερή της φίλη, η Μάντι (Λίντσεϊ Λόχαν) αφήνει τα αισθήματά της κατά μέρος για να γίνει παράνυμφος στον γάμο τους στην Ιρλανδία. Λίγες μέρες πριν από τον γάμο του ζευγαριού, η Μάντι κάνει μια αυθόρμητη ευχή να βρει τον αληθινό έρωτα και τελικά ξυπνά και είναι εκείνη η μέλλουσα νύφη. Καθώς το όνειρό της μοιάζει να πραγματοποιείται, η Μάντι σύντομα συνειδητοποιεί ότι η αληθινή αδελφή ψυχή της είναι ένα τελείως διαφορετικό άτομο.
Διαθέσιμη από 15/03/2024

Σίρλεϊ / SHIRLEY

Το “Σίρλεϊ” αφηγείται την ιστορία της πρώτης μαύρης βουλευτίνας και θρύλου της πολιτικής Σίρλεϊ Τσίζχολμ, καθώς και της πρωτοποριακής υποψηφιότητάς της για την προεδρία της Αμερικής. Η ταινία παρουσιάζει τη ριψοκίνδυνη, ανατρεπτική προεδρική προεκλογική της εκστρατεία το 1972.
Διαθέσιμη από 22/03/2024

Η Καρδιά του Κυνηγού / Heart of the Hunter

Ένας πρώην εκτελεστής αναλαμβάνει ξανά δράση, όταν ο φίλος του ανακαλύπτει μια επικίνδυνη συνωμοσία στην καρδιά της κυβέρνησης της Νότιας Αφρικής.
Διαθέσιμη από 29/03/2024

Το Όμορφο Παιχνίδι / The Beautiful Game

Ο Μαλ (Μπιλ Νάι, Αισθάνομαι Zωντανός, Όσα Φέρνει ο Χρόνος), ο μάνατζερ της αγγλικής ποδοσφαιρικής ομάδας αστέγων, πηγαίνει με τους παίκτες του στη Ρώμη με την ελπίδα να κερδίσουν το Παγκόσμιο Κύπελλο Αστέγων, ένα παγκόσμιο τουρνουά ποδοσφαίρου δρόμου.

Τελευταία στιγμή, ο Μαλ αποφασίζει να πάρει μαζί του έναν ταλαντούχο επιθετικό, τον Βίνι (Μάικλ Γουόρντ, Η Αυτοκρατορία του Φωτός, The Book of Clarence), ο οποίος θα μπορούσε να τους βοηθήσει πραγματικά να νικήσουν, μόνο αν είναι έτοιμος να αφήσει πίσω του το παρελθόν και να γίνει μέρος της ομάδας.

Γυρισμένο με τη στήριξη του Παγκόσμιου Κυπέλλου Αστέγων, τοΌμορφο Παιχνίδι είναι μια ταινία για τις δεύτερες ευκαιρίες, όπου ομάδες αστέγων από όλο τον κόσμο συνειδητοποιούν ότι όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Ρώμη και ότι τα πάντα παίζονται.
Διαθέσιμη από 29/03/2024

Το Μεροκάματο του Τρόμου / The Wages of Fear

Στη μέση της ερήμου, κοντά σε έναν καταυλισμό προσφύγων, μια πετρελαιοπηγή πιάνει φωτιά και θέτει σε άμεσο κίνδυνο τις ζωές του πληθυσμού. Στέλνοντας ειδικούς στην περιοχή, η εταιρεία που λειτουργεί την πετρελαιοπηγή συνειδητοποιεί ότι, για να αποτρέψει την καταστροφή, έχει μόνο μία λύση: να ανατινάξει την πετρελαιοπηγή με νιτρογλυκερίνη μέσα σε 24 ώρες. Έναντι πολύ μεγάλης αμοιβής, μια ομάδα ενός ηλεκτροπαραγωγικού σταθμού αποστέλλεται στη συνέχεια 800 χιλιόμετρα μακριά για να μεταφέρει εκρηκτικά βάρους 200 κιλών μέσα σε δύο φορτηγά.

Η ομάδα έχει πλέον λιγότερες από 20 ώρες για να φτάσει στην πετρελαιοπηγή. 20 ώρες για να διασχίσει εχθρικές ζώνες ελεγχόμενες από ένοπλους επαναστάτες, να περάσει ναρκοπέδια και να μεταφέρει νιτρογλυκερίνη σε δύο φορτηγά περνώντας από άγρια εδάφη! Ο αγώνας ενάντια στον χρόνο ξεκίνησε…
Διαθέσιμη από 29/03/2024

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα