Πού τραγουδάνε οι αγαπημένοι σας καλλιτέχνες;

Πού τραγουδάνε οι αγαπημένοι σας καλλιτέχνες;

Οι λαϊκές σκηνές της Αθήνας κάθε χρόνο φιλοξενούν και έναν αγαπημένο σας καλλιτέχνη, ο οποίος θα σας ταξιδέψει με τη μουσική του. Πού βρίσκονται φέτος όμως;
Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε ώστε να κλείσετε αμέσως το τραπέζι σας και να απολαύσετε από κοντά Έλληνες τραγουδιστές της λαϊκής σκηνής και φυσικά τραγούδια τους που όλοι έχουμε αγαπήσει και ακούσει non stop!

Μπουζούκια στην Αθήνα

Οι καλύτεροι καλλιτέχνες βρίσκονται στις μουσικές σκηνές της Αθήνας και είναι όλοι δικοί σας…  Μάθετε ποιός τραγουδάει πού ώστε να τους απολαύσετε όλους!

Αντώνης Ρέμος

Για τη μουσική χρονιά 2023-2024, ο Αντώνης Ρέμος, μετά τη μεγάλη επιτυχία του στο Nox Athens πέρυσι με την Καίτη Γαρμπή, επιστρέφει στον ίδιο χώρο αυτή τη φορά με τη συντροφιά της Ελένης Φουρέιρα. Στον πλήρως ανακαινισμένο χώρο του Nox το δίδυμο αυτό φωτιά θα σας χαρίσει μοναδικές βραδιές κάθε Σάββατο και Κυριακή.

Η πολυαναμενόμενη επιστροφή της Ελένης Φουρέιρα έφτασε λοιπόν και είναι με τον ένα και μοναδικό Αντώνη Ρέμο… που αλλού; Στο Nox Athens!

Άννα Βίσση

Μετά την περιοδεία της το καλοκαίρι του 2023 και όλες τις sold out εμφανίσεις της, η πολυαγαπημένη καλλιτέχνης Άννα Βίσση σας προσκαλεί να την απολαύσετε στο νυχτερινό κέντρο Hotel Ermou. Από τον Νοέμβριο λοιπόν, το Box Athens δίνει τη θέση του στο κέντρο Hotel Ermou και οι βραδιές σας εκεί σίγουρα θα σας μείνουν αξέχαστες.

Κλείστε τώρα τη θέση σας!

Σάκης Ρουβάς

Ο χειμώνας του 2023-2024 είναι πολλά υποσχόμενος… ιδιαίτερα αν αποφασίσετε να πάτε στο νυχτερινό κέντρο Έναστρον. Ο ένας και μοναδικός performer Σάκης Ρουβάς ανεβαίνει στη σκηνή μαζί με το συγκρότημα Μέλισσες και την Αναστασία που κέρδισε τις καρδιές μας με το τραγούδι της «Αμαρτίες» το οποίο έγινε viral στο Tik Tok από το Δεκέμβριο του 2021, πριν καν δημοσιευθεί τον Ιανουάριο του 2022.
Από τις πιο κορυφαίες συνεργασίες για φέτος. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο η διασκέδαση χτυπάει κόκκινο και σίγουρα δε θέλετε να το χάσετε.

Γιώργος Μαζωνάκης

Η «μεταγραφή» της χρονιάς είναι σίγουρα ο Γιώργος Μαζωνάκης! Αφήνει λοιπόν για φέτος το «Κέντρο Αθηνών» και μεταφέρεται στο «Φωταέριο» έχοντας για παρέα τον Ηλία Καμπακάκη.
Από τον Οκτώβριο λοιπόν του 2023 μπορείτε να τους απολαύσετε κάθε Πέμπτη και Σάββατο και να χορέψετε μέχρι το πρωί με αγαπημένες επιτυχίες τους από το χθες και το σήμερα. Τηλεφωνήστε τώρα για να κλείσετε το τραπέζι σας.

Νατάσα Θεοδωρίδου

Το δίδυμο Νατάσα Θεοδωρίδου και Γιώργος Κακοσαίος αγαπήθηκε από πάρα πολλούς και μετά από πολύ μεγάλη ζήτηση επιστρέφει στη μουσική σκηνή της Ακτής Πειραιώς! Συνεχίζοντας δυναμικά λοιπόν, το μουσικό αυτό σχήμα θα κάνει πάλι μεγάλη αίσθηση γεμίζοντας και τις βραδιές του 2023 – 2024.

Παρέα τους θα βρίσκονται φυσικά και οι αγαπημένοι σε όλους Alcatrash, το μουσικό συγκρότημα που έκανε μεγάλη αίσθηση στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά «Καλό Μεσημεράκι» και έτσι έγινε ευρέως γνωστό κερδίζοντας μια θέση τις καρδιές όλων μας. Απολαύστε τους λοιπόν όλους μαζί σε ένα πολύ δυνατό mix σε μία από τις καλύτερες πίστες στην Αθήνα!

Νίκος Οικονομόπουλος

Μετά από τις sold out συναυλίες του στη Θεσσαλονίκη, ο Νίκος Οικονομόπουλος σας περιμένει να τον απολαύσετε στο Fantasia live στην παραλιακή για το χειμώνα του 2023 – 2024. Με την τελευταία του επιτυχία «Έκπτωτος Άγγελος» το Νοέμβριο του 2023, η οποία έχει παραμείνει στα top 3 για περισσότερο από ένα μήνα, σίγουρα θα ανυπομονείτε να ακούσετε και αυτό το τραγούδι live.

Εμείς πάντως το περιμένουμε πως και πως… Μη χάνετε λεπτό και κλείστε τώρα τη θέση σας!

Πάνος Κιάμος

Ο Πάνος Κιάμος μετά από τις πολύ επιτυχημένες του εμφανίσεις στο Club 22 στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης το καλοκαίρι του 2023 συνεχίζει τη συνεργασία αυτή και για το χειμώνα 2023 – 2024. Μαζί του βρίσκονται η Κατερίνα Λιόλιου και ο Τόνις Σφήνος για να απογειώσουν τις νύχτες σας όπως κανείς άλλος δεν μπορεί να το καταφέρει.

Εσείς μπορείτε να χάσετε τέτοιες ανεπανάληπτες βραδιές…;

Αντύπας

Μετά το break που έκανε από τις μουσικές σκηνές της Αθήνας ώστε να τραγουδήσει στο κέντρο «Αστέρια» της Πάτρας, ο αγαπημένος σε όλους Αντύπας γυρνάει δυνατότερος και καλύτερος από ποτέ στο νυχτερινό κέντρο Lido Live Stage. Μαζί του θα βρίσκεται ο Γιώργος Παπαδόπουλος και θα δώσουν παρέα το δικό τους στίγμα στις μουσικές εμφανίσεις του χειμώνα 2023 – 2024. Μη τους χάσετε! 

Αξέχαστες νύχτες με πολύ μουσική 

Το ένα μουσικό σχήμα καλύτερο από το άλλο. Οι θέσεις ήδη γεμίζουν και τα νυχτερινά μαγαζιά σφύζουν από ζωή με τη διασκέδαση να χτυπάει κόκκινο!
Προλάβετε και κλείστε τώρα τη θέση σας για να απολαύσετε τους αγαπημένους καλλιτέχνες σας από κοντά! 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα