5 σειρές και μία ταινία του Netflix για να δείτε το Σαββατοκύριακο

5 σειρές και μία ταινία του Netflix για να δείτε το Σαββατοκύριακο

Το Σαββατοκύριακο είναι ιδανικό για ξεκούραση, χαλάρωση στον καναπέ και binge-watching σε νέες σειρές και ταινίες του Netflix.

Στη βιβλιοθήκη της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας θα βρεις κάτι για όλα τα γούστα, από αστυνομικές, δραματικές, μυστηρίου μέχρι manga και teen σειρές και ταινίες.

Διαλέξαμε πέντε σειρές και μία ταινία που βλέπουν όλοι αυτή τη στιγμή στο Netflix και είναι ιδανικές για binge-watching ενώ μπορείς να τις τελειώσεις μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο.

5 σειρές και μία ταινία του Netflix για το Σαββατοκύριακο:

One Piece
Το διάσημο manga/anime του Eiichiro Oda έγινε live action για το Netflix και σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο. Εξιστορεί τις περιπέτειες του ήρωα με το ψάθινο καπέλο Monkey D. Luffy και του πειρατικού πληρώματός του με σκοπό να βρουν τον θησαυρό που άφησε ο θρυλικός πειρατής, Gold Roger.

Η δημοφιλής σειρά ανανεώθηκε ήδη για δεύτερη σεζόν, με τους φανς να ανυπομονούν για τη συνέχεια και τις εκπλήξεις που μπορεί αυτή να κρύβει με αγαπημένους ήρωες από το anime.

Burning Body
Πρόκειται για νέα σειρά με πρωταγωνίστρια την εκρηκτική Ούρσουλα Κορμπερό («Τόκιο» του «La casa de papel») που βλέπουν ήδη οι λάτρεις των ισπανικών σειρών. Γεμάτη μυστήριο και σασπένς, πραγματεύεται την αληθινή ιστορία της αποτρόπαιας δολοφονίας ενός αστυνομικού έξω από τη Βαρκελώνη το 2017.

Η Κορμπερό ενσαρκώνει την «Rosa», τη σύντροφο του αστυνομικού και κύρια ύποπτη για τον αποτρόπαιο φόνο.

The Club
Η τουρκική σειρά που απέσπασε διθυραμβικές κριτικές επιστρέφει για δεύτερη σεζόν. Στην πρώτη σεζόν είδαμε την απεικόνιση των σφοδρών διωγμών της Εβραίων και των Ελλήνων στο Πέραν της Κωνσταντινούπολης κατά τα Σεπτεμβριανά του 1955.

Στη δεύτερη, βλέπουμε τις προσπάθειες όσων απέμειναν θα επιβιώσουν, τις αναταραχές που σημειώνονται στην Τουρκία του '60, πάντα με φόντο το κοσμοπολίτικο Πέραν και το λαμπερό κλαμπ «Κωνσταντινούπολη».

Sex Education
Μία από τις αγαπημένες σειρές του Netflix επιστρέφει για τέταρτη και τελευταία σεζόν. Οι έφηβοι μεγαλώνουν, λύνουν τις απορίες τους για το σεξ και τις σχέσεις και ολοκληρώνουν το σχολείο.

Η τελευταία, πολυαναμενόμενη σεζόν του Sex Education θα φέρει σημαντικές εξελίξεις στη σειρά, με νέες τοποθεσίες και νέα δομή. Βρίσκεται ήδη στο No. 1 του Netflix.

Dear Child
Ξεφεύγοντας από την αιχμαλωσία σε ένα υπόγειο, μία νεαρή κοπέλα και η αναίσθητη μητέρα της βρίσκονται στον τόπο ενός τροχαίου ατυχήματος. Η ανακτημένη τους ελευθερία όμως δεν προσφέρει ούτε σωτηρία ούτε ασφάλεια.

Πρόκειται για μια γερμανική σειρά μυστηρίου βασισμένη στο best seller της Romy Hausmann, που φαίνεται να έχει κερδίσει το κοινό. Καταιγιστική, με σασπένς που σε κάνει να αδημονείς για το επόμενο επεισόδιο.

The Wonderful Story of Henry Sugar
Η νέα ταινία του Wes Anderson είναι μικρού μήκους και θα την βρείτε στο Netflix. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο απίθανος Μπένεντικτ Κάμπερμπατς, ενώ στον ρόλο του συγγραφέα Roald Dahl ο Ρέιφ Φάινς. Ακόμη πρωταγωνιστούν ο Ντεβ Πάτελ και ο Μπεν Κίνγκσλεϊ.

Η ταινία των μόλις 40 λεπτών βασίζεται στο έργο του Roald Dahl. Ακολουθεί το ιδιαίτερο και συχνά σουρεαλιστικό στιλ των ταινιών του Wes Anderson.

πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα