Netflix: Όλες οι ταινίες και σειρές που έρχονται τον Ιούλιο

Netflix: Όλες οι ταινίες και σειρές που έρχονται τον Ιούλιο

Το μηνιαίο πρόγραμμα του Netflix είναι εδώ για να ξέρετε τι θα δείτε τον Ιούλιο! Σημαντικές πρωτότυπες σειρές και ταινίες έρχονται να σας κρατήσουν συντροφιά τον Ιούλιο.

Οι σειρές του Netflix τον Ιούλιο

Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν: Σεζόν 2 / The Lincoln Lawyer: Season 2 Part 1

Ο Μίκι Χάλερ (Μανουέλ Γκαρσία-Ρούλφο), ένας ριζοσπαστικός ιδεαλιστής δικηγόρος που έχει για γραφείο το πίσω κάθισμα της Lincoln του, αναλαμβάνει μεγάλες και μικρές υποθέσεις σε όλο το Λος Άντζελες. Βασισμένη στη σειρά των μπεστ σέλερ μυθιστορημάτων του καταξιωμένου συγγραφέα Μάικλ Κόνελι, η δεύτερη σεζόν βασίζεται στο τέταρτο μυθιστόρημα της σειράς βιβλίων Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν με τίτλο Ο Πέμπτος Μάρτυρας.

Στον “Δικηγόρο με τη Λίνκολν” πρωταγωνιστούν επίσης οι Νιβ Κάμπελ, Μπέκι Νιούτον, Τζαζ Ρέικολ και Άνγκους Σάμπσον. Η σειρά δημιουργήθηκε για την τηλεόραση από τον Ντέιβιντ Ε. Κέλι. Υπεύθυνος για την τηλεοπτική ανάπτυξη της σειράς είναι ο Τεντ Χάμφρεϊ που έχει επίσης ρόλο διευθυντή παραγωγής, σεναριογράφου και showrunner μαζί με την Ντέιλιν Ροντρίγκεζ. Οι Ρος Φάινμαν και Κέλι συνυπογράφουν τη διεύθυνση παραγωγής. Η σειρά είναι μια παραγωγή της A+E Studios, ενώ οι Μπάρι Τζόσεν και Τάνα Τζέιμισον είναι διευθυντές παραγωγής. (06/07/2023)

Deep Fake Love

Πέντε ζευγάρια δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη τους σε μια καυτή σειρά ριάλιτι με έπαθλο 100.000 €, όπου η τεχνολογία θολώνει το όριο ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα. (06/07/2023)

Έξυπνα Τρικ για Ευρύχωρα Σπίτια / Hack My Home

Μια ομάδα τεσσάρων συγκλονιστικών σχεδιαστών προσφέρει λύσεις μεγιστοποίησης του χώρου και απίστευτα ευρηματικές ιδέες μηχανικής που μεταμορφώνουν τα οικογενειακά σπίτια. (07/07/2023)

Nineteen to Twenty / Δεκαεννιά στα Είκοσι

Νέα παιδιά περνάνε παρέα την τελευταία εβδομάδα της δεύτερης δεκαετίας τους και την πρώτη της τρίτης, βιώνοντας την ελευθερία και τις “πρωτιές” της ενήλικης ζωής. (11/07/2023)

Περνάμε… Ζάχαρη!: Κόντρα στο Χρόνο / Sugar Rush: The Baking Point

Σ’ αυτήν τη γεμάτη αδρεναλίνη σειρά, έξι ομάδες γαστρονομικών καλλιτεχνών ανακατεύουν καινοτομία και παράδοση φτιάχνοντας βρώσιμα θαύματα. Ποιοι θα φτάσουν στην κορυφή; (12/07/2023)

Φλεγόμενο Σπίτι / Burn the House Down

Προκειμένου ν’ ανακαλύψει την αλήθεια για την πυρκαγιά που διέλυσε την οικογένειά της πριν από 13 χρόνια, η Άντζου γίνεται οικονόμος της ψυχρής κυρίας της οικίας Μιταράι. (13/07/2023)

Too Hot to Handle: Season 5

Ένα νέο θέρετρο γεμάτο λαγνεία, καθόλου σεξ και υπό το άγρυπνο βλέμμα της Λάνα περιμένει μια παρέα παιχνιδιάρηδων σινγκλ που ελπίζουν να κερδίσουν τα 200.000 δολάρια. (14/07/2023)

Γλυκές Μανόλιες: Σεζόν 3 / Sweet Magnolias: Season 3

Μετά τον καυγά στο σπίτι των Σάλιβαν, οι Μανόλιες αντιμετωπίζουν νέες δυσκολίες, καθώς οι στενοχώριες και τα οικογενειακά δράματα θέτουν τις σχέσεις τους σε δοκιμασία. (20/07/2023)

Ο Γητευτής: Σεζόν 3, Τόμος 2 / The Witcher: Season 3 Volume 2

Η μοίρα τους έφερε κοντά. Επικίνδυνες δυνάμεις θέλουν να τους χωρίσουν. Ο Γκέραλτ και η Γένεφερ παλεύουν να κρατήσουν τη Σίρι ασφαλή, ενώ ετοιμάζεται πόλεμος στην Ήπειρο. (27/07/2023)

Ο Ράφτης: Σεζόν 2 / The Tailor: Season 2

Ο Πεγιάμι έχει νέες δυσκολίες καθώς η φιλία του με τον Δημήτρη δοκιμάζεται, η Εσβέτ περνά περισσότερο χρόνο με τον Μουσταφά και μια νέα γυναίκα μπαίνει στη ζωή του. (28/07/2023)

Οι ταινίες του Netflix τον Ιούλιο

Πεθερικά Γκάνγκστερ / The Out-Laws

Ο Όουεν Μπράουνινγκ (Άνταμ Ντιβάιν) είναι ένας πουριτανός διευθυντής τράπεζας που ετοιμάζεται να παντρευτεί τον έρωτα της ζωής του, την Πάρκερ (Νίνα Ντόμπρεβ). Όταν η τράπεζά του βρίσκεται υπό ομηρία από τους διαβόητους Ληστές Φαντάσματα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας του γάμου του, πιστεύει ότι τα μελλοντικά πεθερικά του (Πιρς Μπρόσναν, Έλεν Μπάρκιν), που μόλις έφτασαν στην πόλη, είναι οι διαβόητοι “Πεθερικά Γκάνγκστερ”. (07/07/2023)

Οι Τακτικές του Έρωτα 2 / Love Tactics 2

Η Ασλί δηλώνει ότι ο γάμος είναι απάτη, αλλά, όταν ο σύντροφός της, ο Κερέμ, αναπάντεχα συμφωνεί, θα κάνει τα πάντα για να τον χειραγωγήσει ώστε να της κάνει πρόταση γάμου. (14/07/2023)

Με τα Μάτια Κλειστά: Βαρκελώνη / Bird Box Barcelona

Από τους παραγωγούς του παγκόσμιου φαινομένου “Με τα Μάτια Κλειστά” έρχεται το ΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΛΕΙΣΤΑ: ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ, μια επέκταση της ταινίας που καθήλωσε το κοινό το 2018. Μετά τον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού από μια μυστηριώδη δύναμη, ο Σεμπάστιαν πρέπει να κάνει το δικό του ταξίδι επιβίωσης στους έρημους δρόμους της Βαρκελώνης. Καθώς συνάπτει άβολες συμμαχίες με άλλους επιζώντες και προσπαθούν να ξεφύγουν από την πόλη, μια απροσδόκητη και ακόμα χειρότερη απειλή μεγαλώνει. (14/07/2023)

Οι (Σχεδόν) Θρύλοι / The (Almost) Legends

Μια πολύχρωμη μεξικάνικη πόλη. Δύο ετεροθαλή αδέρφια. Ο Ρομέο κι ο Πρεσιάδο ξαναβρίσκονται για να τιμήσουν τη μνήμη του μπαμπά τους σ’ ένα ράλι με αδρεναλίνη και μουσική. (19/07/2023)

Κλωνοποίησαν τον Ταϊρόν / They Cloned Tyrone

Μια σειρά ανεξήγητων γεγονότων οδηγεί ένα απίθανο τρίο (Τζον Μπογιέγκα, Τζέιμι Φοξ και Τιόνα Πάρις) στα δίχτυα μιας μοχθηρής συνωμοσίας στη γειτονιά. (21/07/2023)

Ευτυχία για Αρχάριους / Happiness For Beginners

Η Χέλεν ζούσε πάντοτε όσο πιο συγκρατημένα γινόταν. Πλέον χωρισμένη, ξεκινά ένα σεμινάριο επιβίωσης, παρέα με ιδιαίτερα άγνωστα άτομα, για την “περιπέτεια μιας ζωής”. (27/07/2023)

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα