Ψυχολογικό τεστ: Εσύ ποιο κουμπί θα πατούσες για να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη

Ψυχολογικό τεστ: Εσύ ποιο κουμπί θα πατούσες για να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη

Ψυχολογικό τεστ: Απάντησε με το πρώτο χρώμα που σου έρχεται στο μυαλό και διάβασε παρακάτω την εξήγηση.
 
Περιβάλουμε τους εαυτούς μας με συγκεκριμένα χρώματα ρούχων, εσωτερικών χώρων, αμαξιών, επίπλων, κλπ. Αυτό δεν είναι τυχαίο. Τα χρώματα, τα οποία επιλέγουμε, σχετίζονται άμεσα με την κατάσταση του μυαλού μας.

Ένα τεστ χρωμάτων, το τεστ χρωμάτων «Lüscher» είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μάθεις για τη διάθεση, τις προθέσεις και την κατάσταση ενός ατόμου. Απλά κάνεις μια πολύ εύκολη ερώτηση και από την απάντηση βγάζεις τα αποτελέσματα. «Εσύ ποιο κουμπί θα πατούσες για να κάνεις τη ζωή σου καλύτερη;». Απάντησε με το πρώτο χρώμα που σου έρχεται στο μυαλό και διάβασε παρακάτω την εξήγηση.

Κόκκινο
Αν επιλέξεις το κόκκινο χρώμα, σημαίνει ότι είσαι άνθρωπος που είναι έτοιμος και πρόθυμος να δώσει πολλά πράγματα σε αυτόν τον κόσμο. Σημαίνει ότι θέλεις να ακούσεις, να παρατηρήσεις και να αναγνωρίσεις. Θέλεις να κάνεις το καλύτερό σου σε κάθε πτυχή της ζωής (στην εργασία και στην προσωπική σου ζωή) και θέλεις να γίνεις ο καλύτερος σύντροφος και συνεργάτης.

Κίτρινο
Η στάση σου απέναντι στη ζωή είναι αρκετά αισιόδοξη, δυναμική και θετική. Δεν φοβάσαι να ρισκάρεις, αλλά ταυτόχρονα είσαι και λογικός. Γνωρίζεις καλά τις δυνατότητές σου και είσαι έτοιμος να τις χρησιμοποιήσεις στο έπακρό τους.

Πορτοκαλί
Απολαμβάνεις ακόμα και τις μικρές επιτυχίες. Μπορείς να κατανοήσεις με τον καλύτερο τρόπο πως τα μεγάλα πράγματα, ξεκινούν με μικρά βήματα. Γι' αυτό πάντα εστιάζεις στις λεπτομέρειες και δεν χάνεις ευκαιρία να τις βελτιώσεις όσο μπορείς.

Πράσινο
Η επιλογή του πράσινου κουμπιού υποδεικνύει το πόσο πολύ θέλεις να είσαι ελεύθερος και ασφαλής ταυτόχρονο. Πάντα προσπαθείς να κρατάς τον εαυτό σου σε ισορροπία και ηρεμία, κάτι που σε κάνει καλό φίλο και σύντροφο. Ωστόσο, υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να έχεις κατά νου: στο να επιδιώξεις μια ισορροπία, μπορεί να ξεχάσεις τα πράγματα που πραγματικά έχουν σημασία για εσένα.

Ροζ
Ζεις μια περίοδο που είναι γεμάτη από καλά και ευχάριστα πράγματα. Το καλά νέα είναι πως δεν παίρνεις τίποτε σαν δεδομένο σε αυτή τη ζωή και πως ζεις τη ζωή σου στο μέγιστο. Το μόνο που πρέπει να θυμάσαι, είναι πως πρέπει να κρατάς χαμηλά το κεφάλι και να μην πάρει το μυαλό σου αέρα, γιατί έπειτα θα είναι αργά να το μαζέψεις.

Μοβ
Επιλέγοντας αυτό το κουμπί, δείχνεις πως η ζωή σου είναι γεμάτη με αυτά που έχεις ονειρευτεί. Έχεις εμπιστοσύνη στον εαυτό σου και πιστεύεις πως θα καταφέρεις όλα όσα θέλεις (αν δεν το έχεις κάνει ήδη). Ξέρεις τι αξίζεις. Χρησιμοποιήσε αυτή τη γνώση για το δικό σου κέρδος, παρά το γεγονός ότι είσαι πολύ ευαίσθητος άνθρωπος.

Μπλε
Αυτό το χρώμα δείχνει την απόλυτη ισορροπία. Εκτιμάς την έννοια αυτής στη ζωή σου και γνωρίζεις πόσο σημαντική είναι για να την επίτευξη των στόχων σου. Γνωρίζεις πως δεν γίνεται να υπάρχει αιώνια ισορροπία στη ζωή σου, αλλά κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να την κρατήσεις στον κύκλο σου.

Γκρι
Η λογική είναι το δεύτερο όνομά σου. Έχεις πάντα το νου σου καθαρό και τα πόδια σου στο έδαφος. Αυτό μπορεί να σε κάνει να φανείς ψυχρός, αλλά όσοι σε γνωρίζουν, ξέρουν πόσο ευαίσθητος και απλός άνθρωπος είσαι.

Πηγή: notospress.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα