Netflix: Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να κλαίμε, σχολιάζουν για τη νέα μίνι σειρά

Netflix: Δεν μπορούμε να σταματήσουμε να κλαίμε, σχολιάζουν για τη νέα μίνι σειρά

Η νέα μίνι σειρά που κυκλοφόρησε στις 8 Φεβρουαρίου στο Netflix, έχει εθίσει τους συνδρομητές της πλατφόμας, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που σχολιάζουν στα μέσα κοινωνικής πως δεν μπορούν να σταματήσουν να κλαίνε κατά την παρακολούθηση των επεισοδίων.

Η τηλεοπτική σειρά των 14 επεισοδίων με πρωταγωνιστές τους Leo Woodall και Ambika Mod, είναι βασισμένη στο παγκόσμιο μπεστ σέλερ του Ντέιβιντ Νίκολς και περιγράφει μία βαθιά ιστορία αγάπης. Πιο συγκεκριμένα, αφηγείται την ιστορία της Έμα Μόρλεϊ και του Ντέξτερ Μέιχιου που μίλησαν για πρώτη φορά στις 15 Ιουλίου 1988, τη νύχτα της αποφοίτησής τους.

Το επόμενο πρωί, θα ακολουθήσουν χωριστούς δρόμους. Κάθε επεισόδιο βρίσκει τον Ντεξ και την Εμ, έναν χρόνο μεγαλύτερους, αυτήν τη συγκεκριμένη ημερομηνία, καθώς μεγαλώνουν και αλλάζουν, πλησιάζουν και απομακρύνονται, βιώνουν χαρά και απογοήτευση. Το 4ο επεισόδιο της σειράς, γυρίστηκε μάλιστα στην Πάρο, παρουσιάζοντας σε ολόκληρο τον κόσμο, τις φυσικές ομορφιές του νησιού.

Η αυτοτελής σειρά ονομάζεται «One Day» (Μία Ημέρα) και βρίσκεται ήδη στην κορυφή πολλών χωρών που είναι διαθέσιμη η streaming υπηρεσία. Η ίδια ιστορία είχε μεταφερθεί και στον κινηματογράφο το 2011 με πρωταγωνιστές τους Anne Hathaway και Jim Sturgess, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως πολλοί θεωρούν την τηλεοπτική μεταφορά πολύ καλύτερη από την ταινία.

Στο Rotten Tomatoes συγκεντρώνει από τους κριτικούς βαθμολογία 92% με άριστα το 100 και το κοινό μέχρι στιγμής, την έχει βαθμολογήσει με 87. Στο iMDB έχει ξεπεράσει το 8 στα 10, με μερικά σχόλια να αναφέρουν:

«Η σειρά αποτυπώνει την ουσία του βιβλίου και εξερευνά την αγάπη, τις προκλήσεις της ζωής και τα αλληλένδετα κεφάλαια της ύπαρξης, τονίζοντας τη σημασία της αγάπης στις διάφορες μορφές της. Η εξαιρετική υποκριτική και η απεικόνιση των σημαντικών στιγμών της ζωής την καθιστούν ένα συναισθηματικό οδοστρωτήρα, προτρέποντας σε προβληματισμό για την ομορφιά και την περιπέτεια της ζωής»

«Αυτή η σειρά είναι ένα φανταστικό ριμέικ, ειδικά για όσους γνωρίζουν την αρχική ταινία. Την παρακολούθησα μέσα σε μια μέρα και λάτρεψα τη σαρκαστική χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών. Παρά το γεγονός ότι συνήθως δεν απολαμβάνω βρετανικές σειρές, αυτή ήταν απόλυτα απολαυστική»

«Μία από τις καλύτερες ρομαντικές σειρές που έχω δει. Δεν σταμάτησα να κλαίω, να γελάω και να απολαμβάνω το ένα επεισόδιο μετά το άλλο»

«Η Ambika Mod και ο Leo Woodall δίνουν συναρπαστικές ερμηνείες ως Em και Dex, αντίστοιχα, προσδίδοντας στη σειρά μαγεία και βάθος. Οι διασκευές που έγιναν για το Netflix προσθέτουν ουσιαστικές αλλαγές στην ιστορία, ενισχύοντας τον πλούτο και την απήχησή της. Η σκηνοθεσία, οι τοποθεσίες, η μουσική επένδυση και το υποστηρικτικό καστ συμβάλλουν σε μια συναρπαστική εμπειρία»

Δείτε το trailer του «One Day» (Μία Ημέρα)

Πηγή: watchandchill.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα