Η Γη της Ελιάς: Οι πέντε πρωταγωνιστές που φεύγουν από την σειρά

Η Γη της Ελιάς: Οι πέντε πρωταγωνιστές που φεύγουν από την σειρά

Μπορεί η σειρά Η Γη της Ελιάς να πήρε το πράσινο φως και για την τέταρτο κύκλο στο MEGA, ωστόσο για πέντε από τους πρωταγωνιστές θα πέσουν τίτλοι τέλους σε αυτή την σεζόν.

Οι εξελίξεις στη Γη της Ελιάς αναμένονται καταιγιστικές. Πολλές αποκαλύψεις, ίντριγκες και μυστικά βγαίνουν στο φως. Τίποτα δεν μένει κρυφό και όλοι θα πληρώσουν με κάποιο τρόπο για τις πράξεις τους.

Αυτοί οι πέντε πρωταγωνιστές αποχωρούν από τη Γη της ελιάς

Φίλιππος

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του youfly πέντε από τους πρωταγωνιστές της σειράς, θα πουν το οριστικό αντίο φέτος στη Γη της Ελιάς. Ο πρώτος είναι ο Διονύσης Παπανδρέου ο οποίος υποδύεται τον Φίλιππο και φαίνεται πως ο ρόλος του θα τελειώσει φέτος.

Δήμητρα

Την ίδια οριστική αποχώρηση από την σειρά θα έχει και η Μελίνα Κόντη, σύμφωνα με το youfly.com που ενσαρκώνει την αστυνομικό Δήμητρα. Η Βάνα Δημητρίου δεν έχει γράψει ακόμη το τέλος των χαρακτήρων, αλλά βρίσκεται υπό επεξεργασία του.

Τρεις ακόμη χαρακτήρες όμως βρίσκονται στην τελική ευθεία για να πουν το οριστικό τέλος στη Γη της Ελιάς. Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, ολοκληρώνονται αυτή τη σεζόν, οι ρόλοι του Γιώργου Αγγελόπουλου (Ορέστης), της Νάγιας Καρακώστα (Αντωνία) και της Αγγελικής Κιντώνη (Αλκμήνη).

Το τέλος τους δεν έχει ακόμη γραφτεί, αλλά αναμένουμε να δούμε ποιο θα είναι. Το σίγουρο πάντως, είναι ότι Αλκμήνη και Αντωνία δεν θα είναι ποτέ ξανά μαζί.

Πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα