Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 85-91

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Γ’ κύκλος: 85-91

Επεισόδιο 85 - Παρασκευή

Η Αρετή γίνεται πυρ και μανία ενώ ως συνήθως απειλεί θεούς και δαίμονες. Ο Στάθης προκειμένου να ηρεμήσει την Ιουλία αναγκάζει τον Πότη να πάει στην Αρετή και να της ανακαλέσει όσα της είπε.

Η Δήμητρα μεταμφιεσμένη ξεκινά τη μυστική της αποστολή. Η παρακολούθηση στο σπίτι το Ρουσσέα συνεχίζεται και η Δήμητρα καταφέρνει να μπει μέσα και να ψάξει για αποδείξεις και ναρκ@τικά.

Επεισόδιο 86 - Κυριακή

Πείσματα και εγωισμοί τέλος! Μπορεί να τσακώθηκαν άγρια εξαιτίας της Αριάδνης, ωστόσο ο Φίλιππος και η Βασιλική παραμένουν τρελά ερωτευμένοι. Κι έτσι μετά την τελευταία περιπέτεια που έζησαν αποφασίζουν επιτέλους να τα ξαναβρούν.

Η επανασύνδεσή τους δίνει μεγάλη χαρά στην Χάιδω καθώς η ευχάριστη είδηση συμπίπτει με την ημέρα των γενεθλίων της, την ίδια στιγμή που ο Λυκούργος της ετοιμάζει πάρτι έκπληξη. Μάλιστα, για να της εκφράσει την αγάπη του της κάνει μία εξομολόγηση καρδιάς μαζί με ένα πολύ όμορφο δώρο.

Η Αθηνά, αποφασίζει να μιλήσει ανοιχτά στην Φιλιώ για όσα σκαρφίζεται προκειμένου να την αποτρέψει από το να συναντά τον Τζον. Η μικρή όμως αισθάνεται ότι είναι βάρος και αναζητά καταφύγιο στο σπίτι της Μαργαρίτας.

Η Δήμητρα συνεχίζει να δουλεύει στο σπίτι του Ρουσσέα ενώ ο Κουράκος την παρακολουθεί κρυφά, με σκοπό να μάθει περισσότερες πληροφορίες. Ο Δημοσθένης ενημερώνει τον Λυκούργο για την διατροφή που είναι διατεθειμένος να δώσει στην Ασπασία.

Επεισόδιο 87 - Δευτέρα

Ο Παρασκευάς πλησιάζει εκ νέου την Θεοδώρα που όμως δεν δείχνει να τον παίρνει πλέον στα σοβαρά. Σύμφωνα με το Τηλέραμα, εκείνος βέβαια επιμένει.

Ο Φίλιππος θυμώνει με την ανεύθυνη συμπεριφορά του φίλου του και ανησυχεί ότι η Ειρήνη, θα πληγωθεί εξαιτίας του. Έτσι, αποφασίζει να του μιλήσει εμπιστευτικά και να του ομολογήσει πως η Ειρήνη είναι αδερφή του.

Η Αριάδνη συναντάει τυχαία στο δρόμο την Ιουλία και για πρώτη φορά κοντοστέκεται και την χαιρετάει. Αυτή η κίνηση δείχνει ότι μάλλον έχει αρχίσει να μαλακώνει απέναντι της.

Σύντομα ο Στάθης πηγαίνει με την Αριάδνη στο κάλεσμα της Βασιλικής και οι δύο αδερφές για πρώτη φορά περνούν χρόνο μαζί. Η Βασιλική βέβαια παραμένει αρκετά επιφυλακτική.

Ο Βαγιάκος βλέπει τη Δήμητρα να βγαίνει από το σπίτι του Κουράκου μεταμφιεσμένη και νομίζει ότι είναι κάποια άλλη. Έτσι, αρχίζει να διαδίδει ότι ο Κουράκος έχει ερωμένη.

Στο μεταξύ η αστυνομικός μπαίνει στο σπίτι που παρακολουθεί και κάνει ένα τραγικό λάθος. Αφήνει ένα στοιχείο που μπορεί να την εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Επεισόδιο 88 - Τρίτη

Ο Φίλιππος ζητά συγνώμη από την Αρετή, η οποία όχι μόνο δεν την δέχεται αλλά τον βρίζει αισχρά δίχως προηγούμενο. Ο Λυκούργος ενημερώνει την Ασπασία για την οικονομική πρόταση του Δημοσθένη και την προτρέπει να προχωρήσουν σε συμβιβασμό.

Ο Χρήστος και η Αριάδνη παραδέχονται ότι δεν μπορούν να ξεπεράσουν ο ένας τον άλλον και το παράνομο ζευγάρι δείχνει πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Ο Τάσος και η Αρετή αρραβωνιάζονται επίσημα, παρουσία της Βασιλικής, του Φίλιππου, της Ειρήνης και της Ασπασίας. Η Βασιλική ωστόσο εξακολουθεί να μη βλέπει τον Τάσο με καλό μάτι.

Επεισόδιο 89 - Τετάρτη

Ο Στάθης ζητάει τη βοήθεια της Χάιδως στην προσπάθεια το να μονιάσουν η Βασιλική με την Αριάδνη. Στο μεταξύ  συνεχίζει να είναι προβληματισμένος σε σχέση με το ποιος είναι αυτός που έχει κλέψει την καρδιά της κόρης του.

Μάλιστα, παρατηρεί την οικειότητα ανάμεσα στον Χρήστο και την Αριάδνη και την ρωτάει ευθέως αν αυτός είναι το αγόρι που έχει ερωτευτεί.

Ο Κουράκος ανησυχεί για την επιχείρηση στην οποία συμμετέχει η Δήμητρα αλλά εκείνη δεν του δίνει περισσότερες πληροφορίες. Η Μαργαρίτα, η Αθηνά και ο Τζον φτάνουν στο σπίτι της Μαρίας στο Σούνιο και εκείνη ενθουσιάζεται με το νέο φλερτ της κόρης της.

Η Μαρία γνωρίζεται καλύτερα με τον Τζον και τον γοητεύει με την προσωπικότητα της, παρότι η Αθηνά ενοχλείται με τον αυθορμητισμό της μάνας της.

Επεισόδιο 90 - Πέμπτη

Η Αρετή γυρίζει σε όλη την Αρεόπολη και δείχνει τη βέρα των αρραβώνων της ενώ την ίδια στιγμή ο Τάσος σχεδιάζει τον τρόπο για να ξαναφέρει πίσω την πρώην γυναίκα του.

Ο Στάθης ζητάει από την Ιουλία να του ξεκαθαρίσει αν σκοπεύει να εγκατασταθεί στην Αθήνα μετά τη γέννηση του μωρού, προοπτική που τον βρίσκει τελείως αντίθετο. Ο Χρήστος ανοίγεται στην Αριάδνη και παραδέχεται ότι είναι κι αυτός ερωτευμένος μαζί της. Η Αρετή και η Χάιδω καβγαδίζουν και αρχίζουν τις κατάρες με τραγελαφική κατάληξη.

Επεισόδιο 91 - Παρασκευή

Ο Τζον δέχεται ένα σχετικό τηλεφώνημα από την Αμερική. Η ξαφνική αδιαθεσία της κόρης του τον αναγκάζει να φύγει εσπευσμένα για τη Βοστώνη με τον Ισίδωρο να τον ακολουθεί για συμπαράσταση. Και όχι μόνο.

Η Αμαλία δηλώνει πρόθυμη να τους συνοδεύσει αλλά ο Ισίδωρος της το ξεκόβει, γεγονός που δημιουργεί ένταση ανάμεσα τους. Ο Χρήστος και η Αριάδνη ζουν το παράνομο έρωτα τους ενώ εκείνος αρχίζει να παίρνει αποστάσεις από την Αφροδίτη.

Η Μαργαρίτα αναλαμβάνει να μεταπείσει τον εκδότη της Μαρίας ωστόσο όλα δείχνουν ότι το βιβλίο τελικά θα κυκλοφορήσει. Η Μαρία συνειδητοποιεί το τεράστιο λάθος που έχει κάνει και ο Λυκούργος προσπαθεί να σώσει την κατάσταση.

Η Αμαλία αντιλαμβάνεται πως ο Ισίδωρος δεν έχει πάει στην Αμερική για δουλειά και γυρίζει στις παλιές κακές συνήθειες εκνευρίζοντας τον Μάνο. Ο Αποστόλης κάνει επίσημη πρόταση αρραβώνα στην Αναστασία ενώ ο Ορέστης μαθαίνει ότι ο Κουράκος και η Δήμητρα χώρισαν.

Πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα