Η Γη της Ελιάς: Το λάθος της Δήμητρας που θα της κοστίσει τη ζωή

Η Γη της Ελιάς: Το λάθος της Δήμητρας που θα της κοστίσει τη ζωή

Η Δήμητρα συνεχίζει να δουλεύει στο σπίτι του Ρουσσέα ενώ ο Κουράκος την παρακολουθεί στα κρυφά με σκοπό να μάθει περισσότερες πληροφορίες για την μυστική αποστολή, που έχει αναλάβει.

Σύμφωνα με το 7 Μέρες TV, κάποια στιγμή ο Βαγιάκος, την βλέπει να βγαίνει από το σπίτι του Γιώργη μεταμφιεσμένη και νομίζοντας ότι είναι κάποια άλλη αρχίζει να διαδίδει την φήμη ότι ο Κουράκος έχει ερωμένη.

Και ο Χρήστος όμως συνεχίζει την δική του παράνομη σχέση με την Αριάδνη αφού οι δυο τους παραδέχονται πια ότι δεν μπορούν να ζήσουν μακριά ο ένας από τον άλλον. Εκείνη, έχει αρχίσει σιγά σιγά να μαλακώνει απέναντι στην μητέρα της και μάλιστα κάποια στιγμή που συναντά τυχαία την Ιουλία στο δρόμο κοντοστέκεται και την χαιρετάει για πρώτη φορά.

Στο μεταξύ η Αρετή γυρίζει σε όλη την Αρεόπολη επιδεικνύοντας την βέρα των αρραβώνων της, την ώρα που ο Τάσος σχεδιάζει τον τρόπο που θα κερδίσει ξανά την πρώην γυναίκα του.

Ο Στάθης ζητά από την Ιουλία να του ξεκαθαρίσει αν σκοπεύει να εγκατασταθεί στην Αθήνα όταν γεννηθεί το παιδί τους, δηλώνοντας ότι είναι τελείως αντίθετος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο.

Ενώ ο Χρήστος που εξομολογείται πια τον έρωτα του στην Αριάδνη, συνεχίζει να κράτα τις αποστάσεις του από την Αφροδίτη, η Δήμητρα κάνει ένα τραγικό λάθος στην παρακολούθηση της το οποίο μπορεί να την εκθέσει ανεπανόρθωτα.

Ένα στοιχείο που αφήνει στο σπίτι του υπόπτου μπορεί να την βάλει σε κίνδυνο στην επιχείρηση που ακολουθεί και ο Κουράκος δεν μπορεί να κάνει κάτι για να την βοηθήσει, καθώς δεν του έχει αναφέρει καμιά λεπτομέρεια για τις κινήσεις της.

Πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα