Netflix: Ποια είναι η νέα σειρά που βασίζεται σε μία τραγική αληθινή ιστορία και έχει κερδίσει τους θεατές

Netflix: Ποια είναι η νέα σειρά που βασίζεται σε μία τραγική αληθινή ιστορία και έχει κερδίσει τους θεατές

Η σειρά φαίνεται να έλαβε αποθεωτικά σχόλια στο Twitter - O εγκληματίας πατριός και ο οικογενειακός φίλος που ήταν δολοφόνος

Σύμφωνα με το watchandchill.gr, το Netflix κυκλοφόρησε πριν μερικές ημέρες μία νέα τηλεοπτική σειρά, η οποία βασίζεται σε μια τραγική αληθινή ιστορία.

H υπόθεση μας μεταφέρει στα προάστια του Μπρισμπέιν του 1980, όπου ένα αγόρι αντιμετωπίζει τη σκληρή πραγματικότητα της ζωής και τους κινδύνους που απειλούν την οικογένειά του.

H μίνι σειρά αποτελεί προσαρμογή του θρυλικού αυστραλιανού μυθιστορήματος του Τρεντ Ντάλτον που έγινε μπεστ σέλερ, το οποίο ουσιαστικά εξιστορεί τη δύσκολη ζωή του συγγραφέα. Η ιστορία, που περιγράφεται από τη streaming υπηρεσία ως μια επική αφήγηση ενηλικίωσης, συνδυάζει τη μαγεία της νεότητας με τη σκληρή πραγματικότητα της ενηλικίωσης. Εμπνευσμένη από τις εμπειρίες του ίδιου του Ντάλτον, η αφήγηση αντλεί στοιχεία από την αντισυμβατική παιδική του ηλικία με έναν εγκληματία πατριό και έναν οικογενειακό φίλο γνωστό ως «Ο Χουντίνι της οδού Μπόγκο», έναν καταδικασμένο δολοφόνο. Παρά το εγκληματικό τους υπόβαθρο, ο Ντάλτον θυμάται αυτές τις φιγούρες με αγάπη από την παιδική του ηλικία.

Το όνομα της νέας σειράς είναι  «Boy Swallows Universe» (Αγόρι Καταπίνει Σύμπαν) και δείχνει την ταραχώδη παιδική ηλικία του 12χρονου Eli Bell στο Μπρίσμπεϊν της δεκαετίας του 1980, που αντιμετωπίζει τη δύσκολη οικογενειακή δυναμική.

Η σειρά συνυφαίνει την πραγματικότητα και τη μυθοπλασία, ενσωματώνοντας στοιχεία από τη ζωή του συγγραφέα, όπως ένα κόκκινο ρετρό τηλέφωνο, για να δημιουργήσει μια συναρπαστική και σύνθετη απεικόνιση της πολυπλοκότητας της ζωής.

Από τη στιγμή που το «Boy Swallows Universe» κυκλοφόρησε στην πλατφόρμα, τα σχόλια από τους συνδρομητές είναι στην πλειοψηφία τους θετικά και η βαθμολογία της σειράς ανεβαίνει συνεχώς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα