Netflix: 5 σειρές για χουχούλιασμα τα Σαββατοκύριακα του χειμώνα

Netflix: 5 σειρές για χουχούλιασμα τα Σαββατοκύριακα του χειμώνα

Το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου προβλέπεται ιδιαίτερα «ψυχρό» και όλοι ξέρουμε τι σημαίνει αυτό. Όταν η θερμοκρασία έξω πέφτει, ο καναπές μάς «καλεί», η κουβέρτα μάς «αγκαλιάζει» και το Netflix έχει φροντίσει ώστε να κάνουμε το καλύτερο binge watching με χειμωνιάτικες σειρές.

Η ταινιοθήκη της δημοφιλούς streaming πλατφόρμας είναι πλήρως εξοπλισμένη για να ικανοποιήσει ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα. Ωστόσο, επειδή δεν θέλουμε να σπαταλήσετε τον πολύτιμο χρόνο του Σαββάτου ή της Κυριακής σας στο scrolling αναζητώντας τί θα δείτε, επιλέξαμε πέντε σειρές που τα έχουν όλα, για να διαλέξετε: μυστήριο, ανατροπές, αγωνία, δράση και εγκεφαλικοί γρίφοι για «δυνατούς» ντετέκτιβ είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που συνθέτουν τις παρακάτω παραγωγές.

Detective Forst

Αφού βγαίνει σε διαθεσιμότητα λόγω της προσέγγισής του στις έρευνες, ένας ντετέκτιβ συνεργάζεται με μία δημοσιογράφο για να εξιχνιάσει μια σειρά βίαιων φόνων εκτός νόμου.
Πρωταγωνιστούν: Μπόρις Ζιτς, Ζουζάνα Σαπόρνικοφ, Αντζέι Μπιένιας

Tο Δις Εξαμαρτείν (Fool Me Once)

Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Harlan Coben, το νέο θρίλερ του Netflix είναι εδώ για να σας συναρπάσει. Αφηγείται την ιστορία της Μάγια Στερν (Μισέλ Κίγκαν), η οποία προσπαθεί να ξεπεράσει τη βάναυση δολοφονία του άντρα της, Τζο (Ρίτσαρντ Άρμιταζ). Όταν όμως η Μάγια εγκαθιστά ένα σύστημα ενδοεπικοινωνίας για μωρά, για να παρακολουθεί την κόρη της, βλέπει στο σπίτι, προς μεγάλη της έκπληξη, έναν άντρα που γνωρίζει. Τον σύζυγό της της που θεωρούσε νεκρό…

Πρωταγωνιστούν: Μισέλ Κίγκαν, Αντίλ Άχταρ, Ρίτσαρντ Άρμιταζ

Yellow Jackets

Το 1996, έπειτα από ένα αεροπορικό δυστύχημα, η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου Yellowjackets αποκλείεται στην άγρια φύση. Τα επιζήσαντα μέλη της ομάδας αγωνίζονται να επιβιώσουν επί δεκαεννέα μήνες.

Εν τω μεταξύ, το 2021, μια ομάδα επιζώντων παρουσιάζεται ως ενήλικες και προσπαθούν να κρατήσουν κρυφά τα όσα συνέβησαν τους 19 μήνες που ήταν αποκλεισμένοι στην ερημιά.

Στη σειρά πρωταγωνιστούν οι: Melanie Lynskey, Tawny Cypress, Ella Purnell, Sophie Nélisse, Jasmin Savoy Brown, Sophie Thatcher, Sammi Hanratty, Steven Krueger, Warren Kole, Christina Ricci και Juliette Lewis. Στο cast της 2ης σεζόν προστέθηκαν οι Elijah Wood (Lord of the Rings Trilogy), Lauren Ambrose και Simone Kessell.

H Χρυσή Ώρα

Ύστερα από μια τρομοκρατική επίθεση στο Άμστερνταμ, ένας Ολλανδός ντετέκτιβ αφγανικής καταγωγής αναζητά τους υπόπτους, ένας εκ των οποίων ίσως είναι παλιός του φίλος.

Πρωταγωνιστούν: Νασερντίν Ντιτσάρ, Έλεν Πάρεν, Ναμπίλ Μαλάτ

Η Πτώση του Οίκου των Άσερ

Για να προστατέψουν την περιουσία και το μέλλον τους, δύο αμείλικτα αδέλφια χτίζουν μια δυναστεία που αρχίζει να γκρεμίζεται όταν οι κληρονόμοι πεθαίνουν, ένας προς έναν. Όσο η αυτοκρατορία του πλούτου και της δύναμης γκρεμίζεται ο αγώνας για επιβίωση γίνεται όλο και πιο δύσκολος.
Πρωταγωνιστούν: Κάρλα Γκουτζίνο, Μπρους Γκρίνγουντ, Μέρι Μακντόνελ
Δημιουργοί: Μάικ Φλάναγκαν

 Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα