Το Ναυάγιο: Έρχεται το οριστικό τέλος της σειράς

Το Ναυάγιο: Έρχεται το οριστικό τέλος της σειράς

Ολοκληρώνεται σιγά σιγά ο προγραμματισμός των καναλιών για αυτό το β’ μισό της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, με τους ιθύνοντες να σηκώνουν τα μανίκια για τον προγραμματισμό (πρώτα της πραιμ ταιμ, και έπειτα όλου του προγράμματος) της επόμενης.

Ένα κανάλι που πρωταγωνιστεί λοιπόν στην prime time, είναι φυσικά το MEGA, το οποίο επελαύνει με την Γη της Ελιάς, πρωτοστατεί με το Ναυάγιο, και φυσικά περιμένει το πολυαναμενόμενο Famagusta. Τι ετοιμάζει όμως για την επόμενη σεζόν;

Το Ναυάγιο επόμενα επεισόδια: 47, 48, 49, 50

Έχει δώσει ήδη τα “κλειδιά” στον Ανδρέα Γεωργίου, που ετοιμάζεται να κάνει τα “μαγικά” του. Την ίδια ώρα, φαίνεται πως στο τέλος της σεζόν, θα ολοκληρωθεί η σειρά “Το Ναυάγιο”, που δεν θα ανανεωθεί για δεύτερη χρονιά με δεύτερο κύκλο.

Σύμφωνα λοιπόν με ασφαλείς, όπως πάντα, πληροφορίες, βάσει προγραμματισμού, βάσει συμβολαίου (όπου θα ολοκληρωθούν κανονικότατα όλα τα συμφωνηθέντα επεισόδια), αλλά και βάσει σεναρίου, έρχεται το οριστικό τέλος της σειράς Το Ναυάγιο στο MEGA.

Η οποία βασίζεται στο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, και σε μια αληθινή ιστορία βέβαια, αλλά σε αντίθεση με τον Σασμό με τον οποίο έχει τα ίδια παραπάνω κοινά χαρακτηριστικά, δεν θα συνεχιστεί με δεύτερο κύκλο.

Ήδη ζορίζεται σεναριακά, ενώ οι ιθύνοντες ορθά θεωρούν πως δεν υπάρχει κανένας λόγος να “ξεχειλώσει” η ιστορία. Στη θέση της σειράς Το Ναυάγιο, τη νέα τηλεοπτική σεζόν, θα έρθει μια νέα σειρά, δια χειρός Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος ψάχνει ήδη ηθοποιούς.

 Πηγή: daddy-cool.gr 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα