Η Γη της Ελιάς – Πένθος στα επόμενα επεισόδια

Η Γη της Ελιάς – Πένθος στα επόμενα επεισόδια

Ένα πρόσωπο να πεθαίνει θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς και θα γεμίσει θλίψη την Αφροδίτη.

Συγκεκριμένα, η ίδια βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και κάνει μια τελευταία προσπάθεια να πλησιάσει τον Χρήστο, όμως εκείνος της το ξεκόβει οριστικά, λέγοντας της σύμφωνα με το Youweekly και το TiviΣίριαλ: «Τι δεν καταλαβαίνεις; Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί».

Την ίδια στιγμή, ο Αποστόλης που τους έχει δει να φιλιούνται, βασανίζεται για το αν πρέπει να μιλήσει. Τελικά όμως, αποφασίζει να αποκαλύψει στον Λυκούργο την παράνομη σχέση του Χρήστου με την Αριάδνη: «Τους είδα με τα ίδια μου τα μάτια να φιλιούνται έξω από την ταβέρνα». «Κοίταξε, Αποστόλη, θα σε παρακαλέσω να μείνει μεταξύ μας. Θα το χειριστώ εγώ αυτό το ζήτημα», του απαντά ο Λυκούργος.

Ο τελευταίος καλεί τον Χρήστο, ο οποίος παραδέχεται τα πάντα: «Εντάξει, θείε, αυτή είναι η αλήθεια. Είμαι ερωτευμένος με την Αριάδνη. Δεν θέλω όμως να κοροϊδεύω την Αφροδίτη. Την αγαπάω και είναι ο καλύτερος άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Θα της ζητήσω να χωρίσουμε».

Την ίδια ώρα ο Στάθης πηγαίνει την Αριάδνη στο ιατρείο για εξετάσεις αίματος και η ατμόσφαιρα ανάμεσα σ’ εκείνη και την Αφροδίτη γίνεται πολύ αμήχανη.

Στο μεταξύ, ο Χρήστος ετοιμάζεται να χωρίσει την Αφροδίτη όμως την στιγμή όμως που πάει να της το πει, χτυπάει το τηλέφωνο και της ανακοινώνουν ότι η γιαγιά Ευτέρπη που η Αφροδίτη περιέθαλπε πέθανε και η Αφροδίτη καταρρέει. Ο Κωνσταντίνος, μετά την κηδεία της γιαγιάς Ευτέρπης, καλεί την Αφροδίτη και της ανακοινώνει ότι της έχει αφήσει μια μεγάλη κληρονομία την οποία όμως εκείνη δεν θέλει να δεχτεί.

Αναγκαστικά όμως τα δέχεται και αποφασίζει να τα δώσει σε ένα φτωχό παιδί και πράγματι βρίσκεται ένα από το ίδρυμα στο οποίο θα μπορούσε να δώσει την περιουσία, αλλά όπως την ενημερώνει ο Κωνσταντίνος, αυτό δεν μπορεί να γίνει: «Το μόνο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να υιοθετήσεις αυτό το παιδί και να του περάσεις εσύ την περιουσία», της λέει.

Ο Χρήστος παρακολουθώντας όλες αυτές τις κινήσεις της Αφροδίτης, δεν λέει τίποτα για χωρισμούς στην Αφροδίτη, ενώ αντίθετα χωρίζει οριστικά την Αριάδνη: «Εμείς τελειώσαμε. Δεν πρόκειται ν’ αφήσω την Αφροδίτη ποτέ». Η Αριάδνη νιώθει ράκος και οδηγείται στην Ιουλία: «Μαμά, συγχώρεσέ με!», της λέει και της ανοίγει την καρδιά για όλα όσα έχουν συμβεί.

Πηγή: youfly.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα