Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα σε κύκλωμα ναρκωτικών

Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα σε κύκλωμα ναρκωτικών

Σε μία περίεργη υπόθεση πρόκειται να εμπλακεί η έμπειρη αστυνόμος Β’ Δήμητρα στα επόμενα επεισόδια της σειράς και η οποία, πρόκειται να την φέρει αντιμέτωπη με τον υπόκοσμο.

Όπως θα δούμε στις αρχές του 2024 ο Κουράκος και η αγαπημένη του συνεχίζουν να κρατούν κρυφή τη σχέση τους ενώ παράλληλα ανησυχούν μήπως κάποια μετάθεση τους χωρίσει.

Ωστόσο, οι μέρες κυλούν και τίποτα δεν αλλάζει. Οι δυο τους παραμένουν μαζί στο τμήμα και αισθάνονται ανακουφισμένοι που η ανώνυμη καταγγελία στην Ανωτέρα δεν μπόρεσε τελικά να τους βλάψει. Μάλιστα πολύ σύντομα η Δήμητρα καλείται να αναλάβει μία νέα επικίνδυνη μυστική αποστολή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του myTV η αστυνόμος πρέπει να διεισδύσει σε ένα κύκλωμα εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών. Έτσι, αναγκάζεται να απαρνηθεί την ταυτότητα της και ταυτόχρονα να αλλάξει και την εμφάνιση της.

Πληροφορίες μας αναφέρουν ότι για τους σκοπούς της νέας αυτής αποστολής  η Δήμητρα σκοπεύει να αποχωριστεί τα μαύρα μακριά της μαλλιά υιοθετώντας μία ανατρεπτική εμφάνιση.

Συγκεκριμένα θα φορέσει μία κατακόκκινη περούκα κοντού μήκους και παράλληλα θα αλλάξει και το χρώμα των ματιών της χρησιμοποιώντας γαλάζιους φακούς επαφής, προκειμένου να μπορέσει να γίνει αγνώριστη και να εισχωρήσει για τα καλά στο κύκλωμα που καλείται να ξεσκεπάσει.

Η Δήμητρα καταφέρνει και μπαίνει εύκολα στο νέο της ρόλο προσεγγίζοντας τους κατάλληλους ανθρώπους. Ωστόσο ταυτόχρονα διατρέχει μεγάλο κίνδυνο.

Η αστυνόμος γνωρίζει καλά πως αν τυχόν κάτι στραβώσει και υποψιαστεί κάνεις το παραμικρό για την αληθινή της ταυτότητα μπορεί να χάσει ακόμα και τη ζωή της.

Πηγή: daddy-cool.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα