Στο Ναυάγιο ξεκινά ο κύκλος της καταστροφής μετά από μία πρόταση γάμου

Στο Ναυάγιο ξεκινά ο κύκλος της καταστροφής μετά από μία πρόταση γάμου

Η σειρά «Το Ναυάγιο» έχει δείξει τις τελευταίες ημέρες μία ανοδική πορεία στα νούμερα τηλεθέασης και σε αυτό φυσικά βοηθούν και οι εξελίξεις της ιστορίας. Οι διαφορετικές προσωπικές ιστορίες που έχουν ως συνδετικό κρίκο τη βύθιση του πλοίου δημιουργούν άλλοτε συμμαχίες, άλλοτε κόντρες. Ένας ψεύτικος έρωτας θα εξελιχθεί στο μέλλον σε εφιάλτη, αλλά ευτυχώς που στην πορεία της Αναστασίας Παντούση θα βρεθούν τρεις πολύτιμοι φίλοι.

Ο Γιάννης Στάνκογλου ξεκινά να δημιουργεί τον δραματικό του ρόλο

Μέχρι στιγμής ο ρόλος του ως Ιπποκράτης στο Ναυάγιο διαθέτει αρκετό μυστήριο με την απαραίτητη δόση καλοσύνης ως βιτρίνα προς τους άλλους. Έχεις ήδη καταλάβει αν παρακολουθείς τη σειρά πως και μόνο που κάλυψε με ένα ψέμα τον μυστηριώδη θάνατο της γυναίκας του και μητέρας του παιδιού του, (με το πτώμα της να αγνοείται) δεν είναι τελικά καλός.

Είναι ξεκάθαρα εμμονικός και αυτό θα σου το δείξει στη συνέχεια. Γίνεται η σκιά της Ειρήνης. Αυτό σημαίνει πως θα τη δει να συναντιέται με τον Γιώργη, τον Μιχάλη και τη Λίνα, οι οποίοι συζητούν για την συνεντεύξεις των δύο τελευταίων σχετικά με το ναυάγιο. Φυσικά ο Ιπποκράτης δεν θέλει εκείνη να συμμετέχει σε όλα αυτά.

Τα 2 μεγάλα μυστικά στο Ναυάγιο κινδυνεύουν να αποκαλυφθούν προκαλώντας συγκίνηση

Θα τολμήσει ακόμη και να απειλήσει τον Γιώργη στην εφημερίδα του και αυτό σημαίνει ότι από εδώ και πέρα θα υπάρχει μία μόνιμη κόντρα.

Αλλά για να επιστρέψει στο καλό του προφίλ θα κάνει πρόταση γάμου στην Ειρήνη. Η οποία και αρχικά θα την αρνηθεί. Με τον πατέρα της όμως να είναι αρκετά πιεστικός μαζί της να δεχθεί την πρότασή της για να μην μείνει εκείνη και το παιδί της απροστάτευτοι στο μέλλον, θα αναγκαστεί να την δεχθεί.

Εκείνη και το μωρό που περιμένει μπαίνουν σε έναν κύκλο μαρτυρίου. Αλλά το καλό είναι, πως οι υπόλοιποι φίλοι της από το ναυάγιο δεν θα την αφήσουν απροστάτευτη. Ο Γιώργης με τον Μιχάλη αλλά κυρίως ο Άγγελος στη συνέχεια θα γίνουν αυτοί που θα της δώσουν στήριγμα.

Θα αργήσουν ωστόσο πολύ να καταλάβουν τι ακριβώς συμβαίνει στη ζωή της. Ειδικά ο Γιώργης ο οποίος είναι εστιασμένος στην έρευνά του ως δημοσιογράφος και δεν μπορεί ακόμη να συνδέσει τα όσα συμβαίνουν στη ζωή της.

Η χημεία των Γιώργου Χριστοδούλου, Θάνου Λέκκα και Μιχαήλ Ταμπακάκη θα φανεί υποκριτικά στα νέα επεισόδια στις αρχές του χρόνου.

Πηγή: queen.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα