Εδώ και μια βδομάδα τις βλέπουν φανατικά: Οι 5 κορυφαίες ταινίες του Netflix

Εδώ και μια βδομάδα τις βλέπουν φανατικά: Οι 5 κορυφαίες ταινίες του Netflix

Νέο ΣΚ, νέα 5άδα στο Netflix. Κι εμείς εδώ, πιστοί στο ραντεβού μας για να δούμε τι άλλαξε και τι όχι συγκριτικά με την προηγούμενη εβδομάδα. Τι μπήκε, τι δεν βγήκε. Τι πρέπει, τι δεν πρέπει…

H πρώτη 2άδα παραμένει αναλλοίωτη, ενώ από εκεί και έπειτα έχουμε 2 ταινίες που ο κόσμος έλκεται από το καστ και τη φήμη, καθώς και μια εποχιακή, χριστουγεννιάτικη, που αν έλειπε από την 5άδα μόνο καλό θα ήταν…

Το top-5 ταινιών του Netflix αυτή τη στιγμή

Killer

Ντέιβιντ Φίντσερ σκηνοθέτης και Μάικλ Φασμπέντερ πρωταγωνιστής. Οι 2 λόγοι που έχουν σταθερά και για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα το Killer στο Νο1 της λίστας του Netflix με τις πιο δημοφιλείς ταινίες.

Ο κόσμος έλκεται από τα βαριά αυτά ονόματα και το χαρίζει το play του. Μετά έρχεται η απογοήτευση να διαδεχτεί την προσμονή. Όλο περιμένεις κάτι να συμβεί, κάτι που θα σε συνταράξει, μόνο που αυτό δεν έρχεται ποτέ. Κρίμα. Και πάλι κρίμα.

Uncharted

Να ακόμα μια ταινία που το κοινό του Netflix κρατάει ψηλά σε δημοτικότητα για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα. Προφανώς λόγω hype, οικειότητας (το story είναι βασισμένο σε πολύ πετυχημένο παιχνίδι τoυ Playstation) και ονομάτων πρωταγωνιστών (Τομ Χόλαντ, Μαρκ Γουόλμπεργκ).

Στην πράξη, το πράγμα χωλαίνει. Πόσα κλισέ αντέχεις; Να ένα φιλμ που θα δοκιμάσει τα όρια σου σχετικώς. Θα σου θυμίσει (πολύ) το National Treasure με τον Νίκολας Κέιτζ, θα δεις τον Τομ Χόλαντ να… προπονείται με τη φιλοδοξία να γίνει ο επόμενος Τομ Κρουζ, όχι πολλά παραπάνω.

Best Christmas. Ever!

Μπορεί μέχρι πρότινος να ήμασταν με τα σορτσάκια και τα κοντομάνικα, προσπαθώντας να διώξουμε κουνούπια και μύγες, αλλά ημερολογιακά είμαστε κοντά στα Χριστούγεννα. Σε λίγο θα το ακούσουμε και το Last Christmas, κοντοζυγώνει…

Το Netflix σε βάζει στο κλίμα. Και το (ελληνικό) κοινό έδειξε πως έχει ήδη μπει σε mood βάζοντας το Best Christmas. Ever! απευθείας στην 5άδα. Διψά για Christmas spirit ο λαός καταπώς φαίνεται…

Τι ταινία είναι αυτή; Να τι λέει η σύνοψη, έτσι για να πάρεις μια ιδέα: Όταν η μοίρα φέρνει τις οικογένειές τους μαζί για τα Χριστούγεννα, η Σάρλοτ θέλει να αποδείξει ότι η ζωή της παλιάς της φίλης Τζάκι παραείναι καλή για να είναι αληθινή.

Και να τι σου λέμε εμείς: Αυτό δεν είναι ταινία, είναι ένα μοντάζ στιγμών που κάπου προσπαθεί να πάει χωρίς κανείς να καταλαβαίνει πού. Δεν ζητούσαμε κάνα αριστούργημα. Αλλά κάτι να βλέπεται βρε παιδιά…

Alien Covenant

Διψάει για Φαμσμπέντερ ο λαός του Netflix! Τον έχει στην κορυφή, τον έχει και στο Νο4 μέσα από το Alien Covenant, ακόμα μια ταινία του μυθικού franchise. Που κυκλοφόρησε το 2017.

Δεν σκίζει από πρωτοτυπία, ο Ρίντλεϊ Σκοτ επαναλαμβάνεται αρκετά και δεν είναι κάτι που θα σε συνταράξει. Βλέπεται πάντως ευχάριστα και με ενδιαφέρον, οι φαν του είδους σίγουρα θα το εκτιμήσουν. Ο Φασμπέντερ επίσης έχει κέφια, αν αναρωτιέστε, και παίζει πολύ καλά.

America’s Sweethearts (Το ζευγάρι της χρονιάς)

Ήταν 2001 όταν αυτή η ρομαντική κομεντί βγήκε στις αίθουσες, το Netflix την προσθέτει στον κατάλογό του 22 χρόνια μετά. Επειδή είναι διαχρονική; Επειδή είναι «εύκολη» λέμε εμείς. Όχι με την κακή έννοια.

Από το είδος εκείνο που περνάς ευχάριστα την ώρα σου, χωρίς να προβληματίζεσαι, χωρίς να πολυσκοτίζεσαι. Κι όλο αυτό ενώ βουτάς στα παρασκήνια της υψηλής κοινωνίας.

Το καστ είναι λαμπερό και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο συν: Τζούλια Ρόμπερτς, Τζον Κιούζακ, Μπίλι Κρίσταλ, Κάθριν Ζέτα Τζόουνς, Στάνλεϊ Τούτσι, Χανκ Αζάρια, Κρίστοφερ Γουόκεν, Άλαν Άρκιν, dream team! Η υπόθεση έχει επίσης σταθερά ενδιαφέρον και ειδικά όσο πάμε προς το φινάλε, σε κρατάει.

Πηγή: intronews.gr

   
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα