Netflix: 5 ριάλιτι που θα σας καθηλώσουν μπροστά στις οθόνες σας

Netflix: 5 ριάλιτι που θα σας καθηλώσουν μπροστά στις οθόνες σας

Εκπομπές που σημείωσαν παγκόσμια επιτυχία, με μία ευρεία γκάμα θεματολογίας, έχουν συγκεντρωθεί στην πλατφόρμα του Netflix και περιμένουν να τις ανακαλύψεις.

Τα reality shows έχουν την δική τους ξεχωριστή θέση στις καρδιές των τηλεθεατών ανά τον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως στο πλαίσιο της δημοφιλούς σειράς Squid Game «γεννήθηκε» και το «Squid Game: The Challenge» το οποίο είναι διαθέσιμο στο Netflix από προχθές.

Αφουγκραζόμενοι λοιπόν τις ανάγκες του κοινού, συγκεντρώσαμε πέντε σειρές ριάλιτι που θα σε ενθουσιάσουν ακόμα και αν δεν έχεις γίνει ακόμα fan του είδους:

Το Τελεσίγραφο – Γάμος ή αντίο

Παντρευόμαστε ή το διαλύουμε; Ένας από τους δύο της σχέσης έχει κουραστεί να περιμένει πότε θα χτυπήσουν οι γαμήλιες καμπάνες και το παραπάνω δίλημμα είναι το μοναδικό που μπορεί να βγάλει το ζευγάρι από το αδιέξοδο γιατί είτε θα το οδηγήσει στα σκαλιά της εκκλησίας ή στο χωρισμό.

Σε αυτή την προκλητική σειρά ριάλιτι τα ζευγάρια θα δοκιμάσουν την αγάπη τους – ενώ μένουν μαζί με άλλα πιθανά ταίρια– για να δουν αν ο σύντροφός τους είναι ο κατάλληλος.

Η συγκεκριμένη σειρά ριάλιτι μάλιστα έχει ακόμα δύο spin off το «Τελεσίγραφο: Querr Love» και το «Το Τελεσίγραφο: Γαλλία».

Is it Cake?

Θα μπορούσες να ξεχωρίσεις μία τούρτα από μία εργαλειοθήκη; Αν βιάστηκες να απαντήσεις καταφατικά τότε αυτό το ριάλιτι θα ανατρέψει όσα νόμιζες πως ήξερες. Αν πιστεύεις μόνο ότι έχεις δει με τα μάτια σου, το Is it Cake είναι εδώ για να σου δείξει μέσα από δύο σεζόν ότι ακόμα και η όρασή σου μπορεί να σε προδώσει.

Καλλιτέχνες ζαχαροπλάστες δημιουργούν λαχταριστά αντίγραφα τσαντών, ραπτομηχανών κ. ά. σ’ αυτόν τον ανατρεπτικό διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής και οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να ξεχωρίσουν τα γλυκίσματα από τα αληθινά αντικείμενα. Πόσο δύσκολο μπορεί να είναι; Πάτα το play για να μάθεις.

Deep Fake Love

Πέντε ζευγάρια δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη τους σε μια καυτή σειρά ριάλιτι με έπαθλο €100.000, όπου η τεχνολογία θολώνει το όριο ανάμεσα στην αλήθεια και το ψέμα.

Glow up: Τhe next make up star

Σε αυτό το διαγωνιστικό σόου, φιλόδοξοι μακιγιέρ περνούν δοκιμασίες γεμάτες χρώματα, με την ελπίδα να κάνουν καριέρα στη βιομηχανία της ομορφιάς.

Tattoo Redo

Αρκετοί που έκαναν τατουάζ έχουν δηλώσει κατά καιρούς πως έχουν μετανιώσει για κάποιο σχέδιο που επέλεξαν όταν ήταν νέοι ή που τελικά δεν βγήκε όπως το περίμεναν και τώρα έχουν καταλήξει να κουβαλούν επάνω τους ακόμα και ορισμένα τρομακτικά tattoos. Oι συμμετέχοντες σε αυτό το σόου έχουν την ευκαιρία να σβήσουν από πάνω τους τις λάθος επιλογές του παρελθόντος και καλλιτέχνες καλύπτουν τα τραγικά τατουάζ τους. Ωστόσο, το σχέδιο που θα αντικαταστήσει το παλιό θα επιλεγεί από ένα αγαπημένο πρόσωπο του πελάτη και όχι από τον ίδιο.

 Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα