Netflix: Οι ταινίες και σειρές που αξίζει να δείτε τον Νοέμβριο

Netflix: Οι ταινίες και σειρές που αξίζει να δείτε τον Νοέμβριο

Ο Νοέμβριος θα είναι ένας κάπως χαλαρός μήνας Netflix έχοντας βέβαια αρκετές νέες ταινίες και σειρές, με το ασιατικό στοιχείο να ξεχωρίζει.

Οι σειρές που ξεχωρίζουν:

Το Παιχνίδι του Καλαμαριού: Η Δοκιμασία

456 πραγματικοί παίκτες θα μπουν στο παιχνίδι διεκδικώντας ένα έπαθλο 4,56 εκατομμυρίων δολαρίων που θα αλλάξει τη ζωή τους. Καθώς ανταγωνίζονται μέσω μιας σειράς παιχνιδιών εμπνευσμένων από την αρχική σειρά, καθώς και κάποιων εκπληκτικών νέων προσθηκών, οι στρατηγικές, οι συμμαχίες και ο χαρακτήρας τους θα δοκιμαστούν ενώ λιγοστεύουν σιγά σιγά.

Η σειρά θα είναι διαθέσιμη για θέαση στις 22 Νοεμβρίου.

Τα Μυστήρια της Πίστης

Με άνευ προηγουμένου πρόσβαση σε ιερούς τόπους σε όλο τον κόσμο, Τα Μυστήρια της Πίστης εξερευνούν τα μυστικά των πιο θρυλικών θησαυρών του Χριστιανισμού. Από τον Ακάνθινο Στέφανο μέχρι το εμβληματικό Άγιο Δισκοπότηρο, αυτά τα λατρεμένα κειμήλια έχουν εμπνεύσει εκατομμύρια πιστούς μέσα στους αιώνες. Περιτριγυρισμένα από μύθους και θρύλους και ενώ τους πιστώνονται θαύματα, έχουν διαμορφώσει την ανθρώπινη ιστορία. Τώρα, για πρώτη φορά, το παγκόσμιο κοινό μπορεί να δει την κρυμμένη δύναμη και την εξελισσόμενη γοητεία αυτών των ιερών αντικειμένων όπως ποτέ άλλοτε.

Η σειρά θα αρχίσει να ”στριμάρει” 1 του μήνα.

Αυτήν τη Στιγμή

Αυτή η ανθολογία που διαδραματίζεται στη διάρκεια της πανδημίας ακολουθεί 10 μοναδικές ερωτικές ιστορίες πάθους και πόνου.

Στο εντυπωσιακό καστ της σειράς συμμετέχουν οι Γκινγκλ Γουάνγκ, Γου Κανγκ-ρεν, Ρούμπι Λιν, Αλίσα Τσία, Ντι Χσου, Όστιν Λιν, Έστερ Λίου, Χουάνγκ Λου Τζου-γιν (Λούλου), Τσενγκ Τζινγκ-χούα, Βίβιαν Σουνγκ, Πουφ Κούο, Κέλι Λιν, Ντέρεκ Τσανγκ, Τέρανς Λάου Τσουν-χιμ, Σίου Τσίε-κάι, Μπέραντ Ζου, Νας Ζανγκ, Νίκι Σίε, Τζόνι Γιανγκ και Τζέι Σι Λιν.

Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στις 10 του Νοεμβρίου.

Ματ Ράιφ: Φυσική Επιλογή

Ο Ματ, αφού μάζεψε πολλούς ακόλουθους μέσω του viral περιεχομένου που έδειχνε το κοφτερό χιούμορ του και την άνεσή του με το κοινό, ξεκίνησε μια παγκόσμια sold-out περιοδεία. Τώρα, στην πρώτη του κωμωδία για το Netflix, δεν αφήνει ασχολίαστο κανένα θέμα, από τους κρυστάλλους μέχρι τα τρολ των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και κανέναν από το κοινό.

Η σειρά θα είναι έτοιμη για θέαση στις 15 Νοεμβρίου.

Οι ταινίες που ξεχωρίζουν:

Λίο

Ο ηθοποιός και κωμικός Άνταμ Σάντλερ (Ξενοδοχείο για Τέρατα, Ένας Τραγουδιστής για το Γάμο μου) παρουσιάζει το χαρακτηριστικό του χιούμορ σε αυτήν τη μουσική κωμωδία κινουμένων σχεδίων ενηλικίωσης με θέμα την τελευταία χρονιά στο δημοτικό όπως τη βιώνει ένα από τα ζωάκια της τάξης. Ο Λίο (Σάντλερ), μια κουρασμένη 74χρονη σαύρα, έχει κολλήσει στην ίδια αίθουσα ενός σχολείου της Φλόριντα για δεκαετίες μαζί με τον φίλο του, μια χελώνα σε τεράριουμ (Μπιλ Μπερ). Όταν μαθαίνει ότι του έχει απομείνει μόνο ένας χρόνος ζωής, ο Λίο αποφασίζει να αποδράσει για να δει πώς είναι η ζωή στον έξω κόσμο. Αντί γι’ αυτό όμως, μπλέκει με τα προβλήματα των αγχωμένων μαθητών του, καθώς και μιας απίστευτα κακής αναπληρώτριας. Τελικά, θα καταφέρει να εκπληρώσει τις πιο περίεργες αλλά και πιο απολαυστικές επιθυμίες…

Η κυκλοφορία της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στις 21 του μήνα.

Believer 2

Μια ταινία δράσης του Netflix με θέμα έναν θανάσιμο πόλεμο ανάμεσα στον ντετέκτιβ Γουον-χο (Τσο Τζιν-γουνγκ) που κυνηγά ακόμα τον κύριο Λι, τον εξαφανισμένο Ρακ (Ο Σουνγκ-χουν), τον Μπράιαν (Τσα Σενγκ-γουόν) που επιστρέφει και το Μεγάλο Μαχαίρι (Χαν Χιο-τζου ) που έρχεται από την Κίνα για να τακτοποιήσει το θέμα. Να σημειωθεί πως η πρώτη ταινία βγήκε πριν 5 χρόνια, το 2018.

Η κυκλοφορία της ταινίας θα πραγματοποιηθεί στις 17 του Νοέμβρη.

Νέος Όλυμπος

Τέλη της δεκαετίας του ’70. Είναι νέοι, όμορφοι και μόλις 25 ετών. Γνωρίζονται τυχαία και ερωτεύονται παράφορα. Ωστόσο, ένα απρόσμενο γεγονός τούς χωρίζει. Για τριάντα χρόνια, όμως, είχαν την ελπίδα να ξαναβρεθούν, γιατί είναι ακόμα ερωτευμένοι. Μια ταινία ιταλικής παραγωγής.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει την πρώτη ήμερα του μήνα.

Δεν Περιμένω να με Πιστέψει Κανείς

Ο Χουάν Πάμπλο ταξιδεύει με την κοπέλα του τη Βαλεντίνα για το διδακτορικό του στη Λογοτεχνία στη Βαρκελώνη. Πριν όμως φύγει από το Μεξικό, μπλέκει σε ένα εγκληματικό δίκτυο, το οποίο τον εμπνέει να γράψει το μυθιστόρημα των ονείρων του, ενώ η ζωή του παίρνει παράλογες και απαίσιες στροφές. Βασισμένο στο μυθιστόρημα του Χουάν Πάμπλο Βιγιαλόμπος και σε σκηνοθεσία του Φρίας ντε λα Πάρα (“I’m No Longer Here”).

Δεν έχει οριστεί ακόμα ακριβής ημερομηνία για την κυκλοφορία της ταινίας, ξέρουμε όμως ότι θα βγει τον Νοέμβριο.

Πηγή: newpost.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα