Ertflix: 5 ρομαντικές ταινίες ιδανικές για Σάββατόβραδο

Ertflix: 5 ρομαντικές ταινίες ιδανικές για Σάββατόβραδο

Πρώτες φθινοπωρινές νύχτες όπου με κάποιον τρόπο αρχίζουμε να μπαίνουμε σε ένα πιο cozy περιβάλλον και τι καλύτερο από μια κομεντί και ένα ποτηράκι κρασί στον καναπέ. Το Ertflix έχει 4 διαμαντάκια!

Δώσε μου το Χέρι σου

Η ήρεμη ζωή του Λουίς απειλείται, όταν η μητέρα του κι οι πέντε αδελφές του αποφασίζουν πως είναι καιρός να παντρευτεί. Ο Λουίς κάνει ένα σχέδιο ώστε να βρει την τέλεια γυναίκα, που θα γοητεύσει την οικογένειά του και η οποία μετά θα τον... παρατήσει τη μέρα του γάμου, ώστε να μην τον ενοχλήσει κανείς μετά ξανά για γάμο. Η Εμμανιουέλ, η αδελφή του καλύτερου φίλου του, μόλις μετακόμισε στο Παρίσι και ψάχνει δουλειά. Μπορεί να είναι μια κατάσταση στην οποία κερδίζουν και οι δύο, όμως το σχέδιο τελικά πηγαίνει εντελώς στραβά.

Οι Νύχτες μου Μακριά σου

H Ελίζαμπεθ, προσπαθώντας να αναρρώσει από έναν ξαφνικό χωρισμό που την πλήγωσε βαθιά, ταξιδεύει στην ενδοχώρα της Αμερικής, αφήνοντας πίσω της μια ζωή από αναμνήσεις και χαμένα όνειρα. Διασχίζοντας τη χώρα, γνωρίζει ανθρώπους με πάθη και αδυναμίες και ανακαλύπτει ότι στην πραγματικότητα η διαδρομή αυτή είναι μέρος της αναζήτησης του ίδιου της του εαυτού… Πως στη ζωή και στον έρωτα ένα αντίο, εκτός από τέλος, σημαίνει και μια νέα αρχή…

Για Πάντα Μαζί

Η Τζανέτ Γκραντ είναι μια μοναχική μαθήτρια, παιδί διαζευγμένων γονιών. Μένει με την εγωίστρια μητέρα της σε μια επαρχιακή πόλη. Ερωτεύεται τον Μάικ Πρίτσαρντ, γιο του ιδιοκτήτη συνεργείου της περιοχής. Όταν ανακαλύπτει τον δεσμό τους, η κυρία Γκραντ αποφασίζει να στείλει την Τζάνετ στον Καναδά. Η Τζάνετ αποπειράται να αυτοκτονήσει πηδώντας από τον πύργο του σχολείου. Την εμποδίζει η διευθύντρια του σχολείου που τη βλέπει με συμπάθεια και μέσα στην απελπισία της αποφασίζει να κλεφτεί με τον Μάικ για να παντρευτούν στη Σκοτία.

Για Όλα Φταίει το Γκαζόν

Η Βικτόρια Αμπρίλ είναι η Λολί, η γλυκιά και όμορφη μητέρα δύο παιδιών, παντρεμένη με τον Λοράν... ένα σωβινιστικό γουρούνι που την απατά με την παραμικρή ευκαιρία! Όταν στη ζωή (άλλα και το σπίτι) του ζευγαριού εισβάλει η αποφασιστική Μαριχό, η ερωτική έλξη ανάμεσα στις δύο γυναίκες είναι άμεση, εκρηκτική και τελείως αναπάντεχη για τον μπερδεμένο Λοράν. Η Λολί όμως έχει βρει την απόλυτη ευτυχία: τρεις νύχτες στο ίδιο κρεβάτι με τον άντρα της, τρεις με την αγαπημένη της -και την Κυριακή ρεπό!

Πηγή: e-daily.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα