Netflix: 5 πρεμιέρες σειρών και ταινιών που περιμέναμε αυτόν τον μήνα

Netflix: 5 πρεμιέρες σειρών και ταινιών που περιμέναμε αυτόν τον μήνα

Ο Σεπτέμβρης είναι ξεκάθαρα ο μήνας με τις πιο δυνατές πρεμιέρες στη δημοφιλή πλατφόρμα του Netflix και όχι άδικα αφού σε λίγες μέρες θα είναι διαθέσιμες σειρές που περιμέναμε με αγωνία αλλά και blockbusters ταινίες.

Sex Education - 21/09

H 4η σεζόν θα περιλαμβάνει σαρωτικές αλλαγές για όλους τους πρωταγωνιστές. Ο Otis (Asa Butterfield) και ο Eric (Ncuti Gatwa) παίρνουν μεταγραφή για ένα άλλο κολλέγιο το Cavendish Sixth Form που είναι το άκρων άωτον του Moordale. Την ίδια ώρα ο Otis και η μητέρα του Jean (Gillian Anderson) προσαρμόζονται στη νέα τους ζωή με το μωρό στο σπίτι.

Ghostbusters – Afterlife - 21/09

30 χρόνια μετά τα γεγονότα που συντάραξαν την πόλη της Νέας Υόρκης. Η Callie, και τα δύο της παιδιά, Trevor και Phoebe μετακομίζουν σε μια μικρή πόλη, αρχίζουν να ανακαλύπτουν τη σχέση τους με τους αυθεντικούς Ghostbusters και τη μυστική κληρονομιά που τους άφησε ο παππούς τους.

Sing 2 - 11/09

Προκειμένου να εξασφαλίσει πως το σόου του θα ανέβει στο πιο περιζήτητο θέατρο, ο Μπάστερ Μουν υπόσχεται στον ιδιοκτήτη του, τον γκάνγκστερ Τζίμι Κρίσταλ, πως έχει εξασφαλίσει την παρουσία του ροκ θρύλου, αλλά αποτραβηγμένου πλέον από την ενεργό δράση Κλέι Κάλογουεϊ. Ο τελευταίος δεν έχει φυσικά την παραμικρή ιδέα…

Class act - 13/09

Οι «χίλιες ζωές» του Γάλλου πολιτικού και ηθοποιού Μπερνάρ Ταπί μεταφέρονται στη μικρή οθόνη και ετοιμάζονται να κάνουν πρεμιέρα στο Netflix. Ένας αμείλικτα φιλόδοξος άνδρας γίνεται ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα πρόσωπα της Γαλλίας σε αυτήν τη φανταστική εκδοχή της βιογραφικής ταινίας για τον Μπερνάρ Ταπί.

Sonic 2 - 30/09

Ο κακός Δρ. Ρομπότνικ ανασυντάσσει τις δυνάμεις του και με την ισχυρή έχιδνα Νακλς στο πλάι του ετοιμάζονται να επιτεθούν στον ανυποψίαστο Σόνικ, ο οποίος πιστεύει πως έχει ξεμπερδέψει μαζί τους.

Πηγή: topontiki.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα