Άννα Βίσση: Αναβλήθηκε η συναυλία της στη Θεσσαλονίκη – Λυπάμαι αλλά δεν φταίμε καθόλου εμείς

Άννα Βίσση: Αναβλήθηκε η συναυλία της στη Θεσσαλονίκη – Λυπάμαι αλλά δεν φταίμε καθόλου εμείς

H Άννα Βίσση επρόκειτο να παραχωρήσει τη Δευτέρα το βράδυ την επετειακή συναυλία για τα 50 της χρόνια στη μουσική σκηνή της χώρας στο Θέατρο Γης στη Θεσσαλονίκη, με τα εισιτήρια να είναι εδώ και αρκετές εβδομάδες εξαντλημένα.

Ωστόσο, λίγες μόλις ώρες πριν από την έναρξη του live, η Άννα Βίσση ανακοίνωσε την αναβολή της συναυλίας για τεχνικούς λόγους, ανεβάζοντας ένα σχετικό post στα social media αλλά και ένα σύντομο βίντεο στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram, εκφράζοντας τη βαθιά της λύπη για το γεγονός.

«Η σημερινή συναυλία της Άννας Βίσση στο Θέατρο Γης αναβάλλεται για τεχνικούς λόγους που αφορούν την ασφάλεια των συντελεστών. Νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί εντός 3 ημερών. Τα εισιτήρια που αγοράστηκαν ισχύουν κανονικά, ζητούμε συγγνώμη για τυχόν αναστάτωση», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής.

«Η απογοήτευση η δική μου και του Νίκου (Καρβέλα), όπως φαντάζομαι και η δική σας, είναι τεράστια. Δεν πιστεύαμε ότι μπορεί ποτέ να συνέβαινε κάτι τέτοιο. Μία τόσο ωραία μέρα, είμαστε στη Θεσσαλονίκη, έτοιμα ήταν όλα αλλά ένα τεράστιο τεχνικό πρόβλημα που δεν θα λυνόταν ούτε σε αρκετές ώρες μάς αναγκάζει να αναβάλλουμε τη συναυλία», ανέφερε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε πώς αισθάνομαι. Βλέπω τα μηνύματά σας. Λυπάμαι αλλά δεν φταίμε καθόλου εμείς, φταίει το σύστημα. Στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Θα τα πούμε όμως σύντομα. Προσπαθούμε τώρα να βρούμε μία νέα ημερομηνία που να είναι εφικτό να γίνει αυτή η συναυλία», καταλήγει η τραγουδίστρια στο μήνυμά της.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα