Angelina Jolie: Το πολυτελές αυτοκίνητο μετακινείται στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

Angelina Jolie: Το πολυτελές αυτοκίνητο μετακινείται στην Ελλάδα – Πόσο κοστίζει

Η Angelina Jolie έχει βρεθεί στην Ελλάδα, για τις ανάγκες των γυρισμάτων της νέας ταινίας που θα πρωταγωνιστεί, η οποία θα αποτελεί μια βιογραφία της διάσημης Ελληνίδας Σοπράνο, Μαρία Κάλλας.

Το πρωί της Κυριακής (15 Οκτωβρίου) η χολιγουντιανή σταρ έφτασε στο θέατρο «Απόλλων» στον Πύργο, με τη λιμουζίνα που έχει επιλέξει η παραγωγή για την μετακίνησή της.

Η Angelina Jolie βγαίνει από το αυτοκίνητο στον Πύργο Ηλείας:

Πρόκειται για μια τελευταία γενιάς Mercedes S-Class με το μακρύ μεταξόνιο, στην έκδοση S580e L 4Matic, η οποία μετέφερε την Angelina Jolie και στη θαλαμηγό «Christina Ο».

Όπως είναι εμφανές, η παραγωγή της ταινίας έχει την άνεση της 48χρονης ηθοποιού ως βασική προτεραιότητα, καθώς το συγκεκριμένο μοντέλο συγκαταλέγεται στα πιο πολυτελή που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή στην παγκόσμια αγορά.

Στην ελληνική αγορά, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κοστίζει 176.300 ευρώ και προσφέρει άπλετη άνεση αλλά και μεγάλη ασφάλεια στους VIP επιβάτες του.

Έχει μήκος 5.179 χλστ. και μεταξόνιο 3.106 χλστ., ενώ κινείται από ένα plug-in υβριδικό σύνολο, απαρτιζόμενο από έναν 6κύλυινδρο σε σειρά κινητήρα 3,0 λίτρων και ηλεκτροκινητήρες, με τη συνδυαστική απόδοση να ανέρχεται στους 510 ίππους και την κίνηση να φτάνει και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός 9τάχυτου αυτόματου κιβωτίου.

Το βάρος του μοντέλου πλησιάζει τους 2,5 τόνους (2.290 κιλά για την ακρίβεια), χωρίς αυτό να αποτελεί εμπόδιο για την επιτάχυνση της S-Class στα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε 5,2 δλ. και την τελική ταχύτητα να φτάνει τα 250 χλμ./ώρα.

Δείτε την Mercedes S580e L:

Στην καμπίνα των κορυφαίων S-Class, το βλέμμα μαγνητίζει η επιβλητική οθόνη 12,8” ιντσών τεχνολογίας OLED στο κέντρο του ταμπλό, που προσφέρει πλήθος πληροφοριών και δυνατοτήτων.

Παράλληλα, δεν θα μπορούσε να λείπει ο ατμοσφαιρικός φωτισμός που προσαρμόζεται στη διάθεση των επιβατών και τις εξωτερικές συνθήκες, όπως ένα ηχοσύστημα 4D με 31 ηχεία.

Οι επενδύσεις των καθισμάτων είναι εκ των κορυφαίων στο παγκόσμιο αυτοκινητικό στερέωμα, ενώ λεπτομερής προσοχή έχει δοθεί στον τομέα της ασφάλειας, με το σύστημα E-Active Body Control.

Μόλις οι αισθητήρες του συστήματος ανιχνεύσουν ότι κάποια πλευρική σύγκρουση είναι αναπόφευτκη, τότε σηματοδοτείται η ανασήκωση του οχήματος έως και 8,0 εκατοστά. για να περιοριστούν οι συνέπειες για τους επιβάτες.

Δείτε το εσωτερικό της Mercedes S580e L:

Πηγή: ieidiseis.gr
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα