Placebo: Ακύρωσαν τη συναυλία τους στη Θεσσαλονίκη λόγω ασθένειας

Placebo: Ακύρωσαν τη συναυλία τους στη Θεσσαλονίκη λόγω ασθένειας

Οι Placebo ανακοίνωσαν ότι ακυρώνεται η συναυλία τους στη Μονή Λαζαριστών, στη Θεσσαλονίκη. Η συναυλία θα λάμβανε χώρα το απόγευμα της Τετάρτης (20/7), ωστόσο οι Placebo ανακοίνωσαν μέσω της σελίδας τους στο Facebook ότι θα ακυρωθεί, λόγω ασθένειας ενός μέλους της μπάντας. Έτσι, μετά από σύσταση του γιατρού -όπως αναφέρεται- δεν θα πραγματοποιηθεί η πολυαναμενόμενη εμφάνιση.

Η μπάντα απολογείται για την ταλαιπωρία του κόσμου και τα μέλη της προσθέτουν πως ελπίζουν να καταφέρουν να πραγματοποιήσουν την προγραμματισμένη για την Πέμπτη (21/7) εμφάνισή τους στην Τεχνόπολη του δήμου Αθηναίων.


Ωστόσο, η Μονή Λαζαριστών κάνει λόγο για μονομερή απόφαση από πλευρά του συγκροτήματος που αφήνει έκθετη τη Μονή στους εκατοντάδες θεατές που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και ειδικότερα σε αυτούς που δεν θα το πληροφορηθούν εγκαίρως και θα μεταβούν στον χώρο που ήταν προγραμματισμένο να γίνει το σόου.

Η ανακοίνωση των διοργανωτών για την ακύρωση της συναυλίας των Placebo στη Θεσσαλονίκη:
«Με έκπληξη η εταιρεία παραγωγής και το Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών ανακοινώνουν την επιλογή του συγκροτήματος PLACEBO να μην εμφανιστεί στην προγραμματισμένη για σήμερα ΤΕΤΑΡΤΗ 20/7/2022 συναυλία, και ενώ είχε ετοιμαστεί ο χώρος, είχε ολοκληρωθεί και δοκιμαστεί ο ήχος και ήταν όλα έτοιμα να γίνει η συναυλία στην ώρα της.

Η μονομερής απόφαση αυτή μας καθιστά έκθετους στους εκατοντάδες θεατές που έχουν προμηθευτεί εισιτήρια και ειδικότερα σε αυτούς που δεν θα το πληροφορηθούν εγκαίρως και θα έρθουν στη Μονή Λαζαριστών, αρκετοί από μακριά.

Ζητούμε την κατανόηση σας και παρακαλούμε να μην προσέλθετε στο χώρο».

Οι Placebo ήρθαν στην Ελλάδα με τραγούδι έκπληξη στις... αποσκευές τους
Με ένα αναπάντεχο, αναγεννημένο χιτ έφτασαν οι Placebo για τις δύο συναυλίες τους στην Ελλάδα (τελικά πιθανόν να γίνει μόνο μια). Ο λόγος για τη γνωστή διασκευή στο κομμάτι της Κέιτ Μπους «Running Up That Hill», το οποίο γνώρισε απίθανη δημοτικότητα τελευταία επειδή ακούγεται σε καθοριστικές σκηνές της τέταρτης σεζόν της πολύ επιτυχημένης σειράς «Stranger Things».

Το επίσημο βίντεο για το κλασικό synth-pop κομμάτι ξεπέρασε πριν μερικές ημέρες τα 100 εκατομμύρια views στο YouTube, ενώ -37 χρόνια μετά την αρχική κυκλοφορία του- έχει ανέβει σε πολύ υψηλές θέσεις των τσαρτς παγκοσμίως. Μάλιστα, η 63χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιός είδε για πρώτη φορά κομμάτι της να βρίσκεται στο top-10 hit των ΗΠΑ.

Η διασκευή των Placebo περιλαμβανόταν στον δίσκο τους «Covers», ο οποίος κυκλοφόρησε το 2003. Πολλοί είναι οι οπαδοί του γκρουπ που θα ήθελαν να ακούσουν live και τη δική τους εκδοχή στο τραγούδι, ωστόσο όσοι είχαν προγραμματίσει να δουν τη συναυλία στη Θεσσαλονίκη, δεν θα έχουν αυτήν τη χαρά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα