Ενθαρρύνετε το παιδί να ασκείται

Πώς να κρατήσετε το παιδί μακριά από τις ηλεκτρονικές συσκευές; Πιθανότατα δεν υπάρχει γονέας που να μην κάνει αυτή την ερώτηση. Οι μαμάδες και οι μπαμπάδες είναι πεπεισμένοι ότι τα μικρά χρειάζονται περισσότερη κίνηση για να παραμείνουν υγιή, αλλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί με το ζόρι. Στην πραγματικότητα, υπάρχει ένας τρόπος για να παρακινήσετε το παιδί να ασχοληθεί με αθλήματα, αν σας ενδιαφέρει. 

Αυτό μπορεί να γίνει με τα ενδιαφέροντα αθλητικά παιχνίδια που προσφέρει το ηλεκτρονικό κατάστημα KIDSBOX. 

Διάφορες αθλητικές προτάσεις για οποιαδήποτε ηλικία και ενδιαφέροντα
Το να έχουν πολλά και διαφορετικά αθλητικά παιχνίδια αφήνει περιθώριο στα παιδιά να περνούν χρήσιμο και ευχάριστο ελεύθερο χρόνο και το KIDSBOX προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία για όλα τα γούστα.
Οι μπάλες είναι το πιο ευρέως διαδεδομένο παιχνίδι. Ακόμα κι αν έχει αρκετές, το παιδί θέλει όλο και περισσότερες. Είναι κατάλληλες για κορίτσια και αγόρια οποιασδήποτε ηλικίας και βοηθούν τα παιδιά να αντιλαμβάνονται την κίνηση και τον αθλητισμό από πολύ μικρή ηλικία, ενώ, ταυτόχρονα, είναι διασκεδαστικές και συναρπαστικές. Τα παιχνίδια με μπάλα βελτιώνουν τον συντονισμό και ενισχύουν τους μύες. Συμβάλλουν στη βελτίωση ταχύτερων και ακριβέστερων αντιδράσεων, καθώς και στην ικανότητα των κοριτσιών και των αγοριών να προστατεύονται. Το παιδί μπορεί να διασκεδάσει με τη μπάλα παίζοντας μόνο του, αλλά και οι συνομήλικοί του και οι γονείς του μπορούν να συμμετέχουν στο παιχνίδι. Μπορείτε, μαζί με το παιδί σας, να επιλέξετε μια ενδιαφέρουσα μπάλα με μοναδικό σχέδιο, για παράδειγμα, με αγαπημένους χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων, φουσκωτές με μπροκάρ ή με κουδουνάκι για κροτάλισμα. 

Διατίθενται μπάλες για διάφορα δημοφιλή αθλήματα - μπάσκετ, βόλεϊ, ράγκμπι, μπέιζμπολ.

Διασκέδαση για τα παιδιά είναι τα διάφορα όργανα άλματος - σχοινιά, μπάλες, καρέκλες κλπ. Οι μικρές κυρίες θα ήταν πολύ ευχαριστημένες με σχοινιά, μπάλες και κορδέλες για ρυθμική γυμναστική. Οι σανίδες και διάφορος άλλος εξοπλισμός ισορροπίας είναι εξαιρετικά χρήσιμα εργαλεία για την απόκτηση κινητικής συνείδησης από τα παιδιά. Για ένα ελαφρώς μεγαλύτερο παιδί, ένα πολύτιμο δώρο, που θα το κάνει να περάσει περισσότερο χρόνο σε εξωτερικούς χώρους, είναι το σκέιτμπορντ. Η ποικιλία είναι μεγάλη και οι σανίδες είναι σε χρώματα για αγόρια και κορίτσια ή σε unisex έκδοση.

Τόσο ανεξάρτητα όσο και με παρέα, το παιδί μπορεί να εκπαιδεύσει την ακρίβειά του χρησιμοποιώντας ένα στόχο με βέλη ή με ρίψη κρίκων. 

Παιχνίδια για ομαδικά αθλήματα
Τα συλλογικά παιχνίδια αναπτύσσουν στα παιδιά ομαδικό πνεύμα, αθλητική ικανότητα και κοινωνικές δεξιότητες. Στο KIDSBOX υπάρχει ποικιλία αθλητικών παροχών, για αγόρια και κορίτσια διαφορετικών ηλικιών.

Τα περισσότερα παιδιά θα λατρέψουν ένα κιτ μπάντμιντον, που περιέχει ένα μεγάλο δίχτυ σε σταθερή βάση, 2 ρακέτες, 1 μπάλα τένις και 1 φτερό μπάντμιντον. Το εύκολα συναρμολογούμενο σετ έχει σταθερή βάση, που μπορεί να γεμίσει με νερό ή άμμο για μεγαλύτερη σταθερότητα. 
Ένα καλό κίνητρο για τα παιδιά να κινηθούν και να χοροπηδήσουν είναι το στεφάνι μπάσκετ. Μπορείτε να επιλέξετε μια στεφάνη με δυνατότητα ρύθμισης ύψους, για εξωτερική χρήση, για μεγαλύτερη ευκολία.
Ακόμη μεγαλύτερες ευκαιρίες προσφέρονται στο ηλεκτρονικό κατάστημα με πολυμορφικά αθλητικά κιτ για μπάσκετ και πυγμαχία. Το πακέτο περιέχει: καλάθι, μπάλα, τρόμπα και σάκο του μποξ από ασφαλή υλικά. Με αυτό το κιτ θα δώσετε στον νεαρό αθλητή ένα ευρύτερο πεδίο έκφρασης και την ευκαιρία να διαφοροποιήσει αλλά και να επεκτείνει τις δραστηριότητες του. Το πολυμορφικό αθλητικό κιτ 2 σε 1 μπορεί να αλλάξει και να τροποποιηθεί μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα. Το κιτ προσφέρει ηλεκτρονικά συνοδευτικά, γεγονός που καθιστά τον αθλητισμό ακόμα πιο ενδιαφέροντα. 
Παρέχεται ένας αυτόματος μετρητής πόντων για έναν ή δύο παίκτες, μουσική και ήχοι που συνοδεύουν το παιχνίδι και ενσωματωμένο χρονοδιακόπτη δυναμικής παιχνιδιού. Το παιχνίδι είναι κατάλληλο για εσωτερική εγκατάσταση, αλλά μπορεί επίσης να προσαρμοστεί σε ανοιχτούς χώρους.

Ένα εξαιρετικό δώρο για ένα αγόρι, και γιατί όχι, για ένα κορίτσι, είναι η εύκολα συναρμολογούμενη παιδική πόρτα για ποδόσφαιρο. Το σετ περιέχει όλα όσα χρειάζεστε για έναν αρχάριο ποδοσφαιριστή. Η πόρτα έχει μεσαίο μέγεθος και ισχυρό πλέγμα και η κατασκευή συναρμολογείται εύκολα, χωρίς ειδικά εργαλεία και πρόσθετα μέρη. Το KIDSBOX προσφέρει επίσης Σετ ποδοσφαίρου 3 σε 1. Με αυτό θα ευχαριστήσετε τον μικρό ποδοσφαιριστή, δίνοντάς του την επιλογή συναρμολόγησης  όχι σε ένα, αλλά σε τρία διαφορετικά μεγέθη.
Έτσι, θα μπορείτε να επεκτείνετε τους χώρους παιχνιδιού, επειδή το παιδί μπορεί να εκπαιδευτεί σε ακριβείς βολές τόσο στην αυλή όσο και στο σαλόνι ή στο παιδικό δωμάτιο. Το κιτ περιέχει εξαρτήματα που σχηματίζουν μία μεγάλη πόρτα ποδοσφαίρου ή δύο μικρότερες. 

Εάν θέλετε κάτι διαφορετικό και απροσδόκητο για το παιδί σας, μπορείτε να κάνετε μια στάση εδώ, επιλέγοντας ένα κρεμαστό μπόουλινγκ, που είναι πολύ χρήσιμο για την ικανότητα και την ακρίβειά του. Το κιτ περιέχει μια βάση με 5 κρεμαστές κορίνες και 4 χρωματιστούς δίσκους για ρίψεις. 

Υπάρχει επίσης μια μικρή αίθουσα μπόουλινγκ, για παιδιά άνω των 3 ετών, με 9 κορίνες. Αυτό το ενδιαφέρον κλασικό παιχνίδι θα βοηθήσει το παιδί να αναπτύξει τον συντονισμό του.

Η ποικιλία παιχνιδιών και κιτ στο ηλεκτρονικό κατάστημα KIDSBOX είναι τόσο μεγάλη, που κάθε οικογένεια σίγουρα θα βρει το πιο κατάλληλο αθλητικό παιχνίδι για τα παιδιά της.

Εικόνες: kidsbox

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα