Δείτε την ελληνική ταινία τρόμου από φοιτητές που κατακτά το internet

Δείτε την ελληνική ταινία τρόμου από φοιτητές που κατακτά το internet

Πρεμιέρα στο ελληνικό ίντερνετ έκανε πριν από λίγες ημέρες μια ταινία τρόμου, μικρού μήκους, με το όνομα "#NotAlone". Η ταινία γράφθηκε από τον Σωτήρη Πετρίδη, υποψήφιο Διδάκτορα του Τμήματος Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και σκηνοθετήθηκε από κοινού με τον Δημήτρη Τσακαλέα.

Η ιστορία της ταινίας αφορά μια νεαρή κοπέλα, η οποία ενώ βρίσκεται μόνη της στο σπίτι και αποφασίζει να ανεβάσει μία φωτογραφία στο ίντερνετ. Σύντομα συνειδητοποιεί ότι δεν είναι μόνη της στο σπίτι και μια απειλή καραδοκεί.

Το #NotAlone θίγει το θέμα των υπερβολικών κοινοποιήσεων (over-sharing) μέσα στα social media, αλλά κάτω από ένα πρίσμα υπερφυσικής χροιάς και σύμφωνα με τις συμβάσεις του κινηματογραφικού τρόμου. Η ταινία έχει μόνο ένα μήνα που έχει ξεκινήσει τη φεστιβαλική της πορεία, αλλά ήδη έχει γίνει δεκτή σε 7 διεθνή φεστιβάλ σε 4 χώρες, ενώ έχει αποσταλεί και σε δεκάδες άλλα φεστιβάλ ανά τον κόσμο. Λόγω, όμως, της φύσης της ίδιας της ταινίας, η ομάδα αποφάσισε να την αφήσει παράλληλα ελεύθερη στο διαδίκτυο.

Δείτε την:

thestival

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Ψυχαγωγία

Σχετικά TAGS:
-
Σχολιάστε το άρθρο: