Spider-Man: Homecoming, το τρέιλερ της νέας ταινίας

Μετά τις ταινίες του Σάμ Ράιμι και το αποτυχημένο ριμπούτ με τον Άντριου Γκάρφιλντ, ο Άνθρωπος-Αράχνη δηλώνει έτοιμος να ξανα-απλώσει τα δίχτυα του (ή μάλλον τον ίστό του!) στις οθόνες.

Τρέιλερ «Spider-Man: Homecoming»: Μάικλ Κίτον Vs Ανθρώπου-Αράχνη!

Στο «Spider-Man: Homecoming» ο ομώνυμος ήρωας θα δείχνει νεότερος από όλες τις προηγούμενες ενσαρκώσεις του, θα φέρεται πιο ανώριμα και θα παρουσιάζεται ακόμα πιο… χιουμορίστας. Και επειδή δεν θα είναι αυθεντική ιστορία, μπορεί και να μην χρειαστεί να δούμε τον θείο Μπεν να πεθαίνει μπροστά στα μάτια του για άλλη μια φορά.

Η νέα ταινία που αναμένεται στις 7 Ιουλίου του 2017 θα έχει πρωταγωνιστή τον «άγουρο» Τομ Χόλαντ («The Impossible») που εμφανίστηκε ως Spider-Man νωρίτερα μέσα στη χρονιά με το «Captain America: Εμφύλιος Πόλεμος», κερδίζοντας τον...πόλεμο των εντυπώσεων!

Εχθρός του αυτή τη φορά θα είναι ένας άλλος κινηματογραφικός πρώην εκδικητής, ο Batman / Birdman αυτοπροσώπος. Ο Μάικλ Κίτον που έχει δει την καριέρα του να ξαναπαίρνει τον καλλιτεχνικό κι εμπορικό ανήφορο, θα ενσαρκώσει τον Γύπα (Vulture), έναν από τους εχθρούς του Ανθρώπου-Αράχνη, και οι πρώτες φήμες θέλουν την ερμηνεία του αρκετά σκοτεινή.

Ο τίτλος «Homecoming» (επιστροφή στο σπίτι), μπορεί να αναφέρεται στο τεύχος του #252 του Amazing Spider-Man που εκδόθηκε το 1984. Σ’ αυτό το συγκεκριμένο κόμικ, ο Άνθρωπος-Αράχνη παρουσιάζεται με τη μαύρη στολή που αργότερα θα γίνει γνωστή ως «Venom», ενώ κάνουν ένα πέρασμα και κάποιοι από τους Εκδικητές, όπως ο Captain America, ο Iron Man και ο Thor.

Στο φιλμ θα δούμε επίσης τη Μαρίζα Τομέι ως θεία Μέι και τη Ζεντάγια σε έναν μυστηριώδη ρόλο ως «Μισέλ». Ο Τζον Γουότς σκηνοθετεί το «Spider-Man: Homecoming» από ένα σενάριο των Τζόν Φράνσις Ντέλεϊ και Τζόναθαν Γκόλντσταϊν.

cinemag

Βόλτα για δύο! Άφησε τα παιδιά σπίτι και πήγε θέατρο η Kαλομοίρα

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα