Κέιτ Μίντλετον: «Ελπίζω ότι θα μπορέσω να σας εκπροσωπήσω όλους άλλη φορά πολύ σύντομα»

Κέιτ Μίντλετον: «Ελπίζω ότι θα μπορέσω να σας εκπροσωπήσω όλους άλλη φορά πολύ σύντομα»

Το συγκινητικό γράμμα της Κέιτ Μίντλετον στην Ιρλανδική Φρουρά ως νέα Συνταγματάρχης, σε μια δύσκολη περίοδο για εκείνη.

Σήμερα πραγματοποιήθηκε η γενική πρόβα για το Trooping The Colour, το οποίο θα γίνει την επόμενη εβδομάδα, όμως η απουσία της Κέιτ Μίντλετον θα είναι έντονη.

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας έστειλε μήνυμα ζητώντας συγγνώμη για την απουσία της από την επιθεώρηση της Ιρλανδικής φρουράς, καθώς για εκείνη είναι μια δύσκολη περίοδος λόγω των θεραπειών για τον καρκίνο.

Η επιστολή της Κέιτ Μίντλετον:

«Ήθελα να γράψω και να σας ενημερώσω πόσο περήφανη είμαι για ολόκληρο το Σύνταγμα ενόψει του Colonel’s Review και του Trooping the Colour.

«Εκτιμώ όλους όσους στρατιώτες φέτος εξασκήθηκαν για μήνες και αφιέρωσαν πολλές ώρες για να διασφαλίσουν ότι οι στολές και οι ασκήσεις τους είναι άψογες.

«Το να είμαι Συνταγματάρχης σας παραμένει μεγάλη τιμή και λυπάμαι πολύ που δεν μπορώ να κάνω τον χαιρετισμό στο φετινό Colonel’s Review. Σας παρακαλώ να μεταφέρετε τη συγγνώμη μου σε όλο το Σύνταγμα, ωστόσο, ελπίζω ότι θα μπορέσω να σας εκπροσωπήσω όλους άλλη φορά πολύ σύντομα».

Υπενθυμίζεται ότι η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στα γενέθλια του βασιλιά Καρόλου όπου πραγματοποιούνται οι επίσημοι εορτασμοί. Έτσι η βασιλική οικογένεια θα εμφανιστεί στο γνωστό μπαλκόνι του Μπάκιγχαμ.

Η Κέιτ για πρώτη φορά θα επιθεωρούσε την Ιρλανδική Φρουρά ως νέα Συνταγματάρχης, όπου οι φρουροί παρουσιάζουν φέτος τα χρώματά τους στον βασιλιά Κάρολο.

Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν περισσότεροι από 1400 στρατιώτες του Household Division και του The King’s Troop Royal Horse Artillery, συμπεριλαμβανομένων 400 μουσικών από τα Massed Bands, και όλοι τους θα παρελάσουν στους Horse Guards.

Το The Colonel’s Review περιλαμβάνει επίσης 250 στρατιώτες από τους Foot Guards που θα ακολουθήσουν τη διαδρομή της πομπής κατά μήκος του δρόμου, «The Mall».

Η απάντηση της Ιρλανδικής Φρουράς στο γράμμα της Κέιτ Μίντλετον

Η Ιρλανδική φρουρά αφού έλαβε το γράμμα από την Κέιτ απάντησε μέσω X (Twitter): «Οι Ιρλανδοί Φρουροί συγκινήθηκαν βαθιά όταν έλαβαν μια επιστολή από την Συνταγματάρχη μας, την Αυτής Βασιλική Υψηλότητα, την Πριγκίπισσα της Ουαλίας σήμερα το πρωί. Συνεχίζουμε να ευχόμαστε στην Αυτής Βασιλική Υψηλότητα καλή ανάρρωση και της στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας»

Πηγή: newsbomb.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα