Θρίλερ με το ελικόπτερο που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν – Διασώστες ψάχνουν τον Εμπραχίμ Ραϊσί

Θρίλερ με το ελικόπτερο που μετέφερε τον πρόεδρο του Ιράν – Διασώστες ψάχνουν τον Εμπραχίμ Ραϊσί

Τα ιρανικά ΜΜΕ ανέφεραν πως διασώστες προσπαθούν να εντοπίσουν τον Εμπραχίμ Ραϊσί, όμως το πρακτορείο Fars διαψεύδει τη συντριβή και δημοσίευσε μια φωτογραφία στην πλατφόρμα Χ με τον Ιρανό πρόεδρο, αναφέροντας στη λεζάντα το εξής μήνυμα:

«Σήμερα, Κυριακή, το ελικόπτερο που μετέφερε τον πρόεδρο προσγειώθηκε στο έδαφος λόγω του ομιχλώδους καιρού στην περιοχή του Βορειοανατολικού Αζερμπαϊτζάν και η αυτοκινητοπομπή του Προέδρου αναχώρησε από ξηρά για την Ταμπρίζ.

Πριν από λίγα λεπτά δημοσιεύτηκε στον κυβερνοχώρο η φήμη για ατύχημα για ένα από τα 3 ελικόπτερα του κομβόι του προέδρου».

Σύμφωνα με το apnews.com ο Ραΐσι ταξίδευε στην επαρχία του Ανατολικού Αζερμπαϊτζάν του Ιράν. Η κρατική τηλεόραση περιέγραψε την περιοχή που συνέβη το περιστατικό ως κοντά στην Τζόλφα, μια πόλη στα σύνορα με το έθνος του Αζερμπαϊτζάν, περίπου 600 χιλιόμετρα (375 μίλια) βορειοδυτικά της ιρανικής πρωτεύουσας, Τεχεράνης.

Ο Ραΐσι είχε βρεθεί στο Αζερμπαϊτζάν νωρίς την Κυριακή για να εγκαινιάσει ένα φράγμα με τον πρόεδρο του Αζερμπαϊτζάν Ιλχάμ Αλίγιεφ. Το φράγμα είναι το τρίτο που κατασκεύασαν τα δύο έθνη στον ποταμό Αράς.

Πηγή: newsbeast.gr 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα