Ελβετία: Επίθεση άνδρα με μαχαίρι σε περαστικούς – Τουλάχιστον δύο τραυματίες

Ελβετία: Επίθεση άνδρα με μαχαίρι σε περαστικούς – Τουλάχιστον δύο τραυματίες

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σημειώθηκε, την Τετάρτη (15/05), στο Τσόφινγκεν της Ελβετίας, καθώς ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε πολλούς περαστικούς και τραυμάτισε τουλάχιστον δύο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα 20min.ch, η ειδική μονάδα της Αστυνομίας έχει αναπτυχθεί στην περιοχή, ενώ υπάρχουν πολλά ασθενοφόρα στο σημείο. Όπως ανακοίνωσαν, στη συνέχεια, οι τοπικές Αρχές, ένα ύποπτο άτομο συνελήφθη.

Ακόμα, ένας ρεπόρτερ δήλωσε ότι μία έγκυος γυναίκα στο Τσόφινγκεν προσεγγίστηκε αρχικά από έναν άνδρα και στη συνέχεια δέχθηκε επίθεση με ένα μεταλλικό αντικείμενο. Υπέστη τραυματισμό στο κεφάλι, αλλά ευτυχώς είναι καλά στην υγεία της. Ένα σχολείο στην περιοχή εκκενώθηκε προληπτικά λίγο πριν από τις 5 μ.μ. (τοπική ώρα). Πολλοί μαθητές δεν βρίσκονταν πλέον στον χώρο εκείνη τη στιγμή. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεν υπάρχουν τραυματισμοί στο σχολείο.

Τέλος, οι τοπικές Αρχές στην Ελβετία έγραψαν στο X ότι άνθρωποι είχαν τραυματιστεί. Μία μεγάλη επιχείρηση βρισκόταν, το απόγευμα της Τετάρτης (15/05), σε εξέλιξη. «Παρακαλούμε αποφύγετε την αστική περιοχή γύρω από την περιοχή BZZ και Trinermatte», προειδοποίησαν χαρακτηριστικά τους κατοίκους του Τσόφινγκεν. Τα παράθυρα και οι πόρτες θα πρέπει να παραμείνουν κλειδωμένα, τόνισαν οι Αρχές.

Πηγή: ieidiseis.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα