Φρίκη: Ομαδικός βιασμός 14χρονης – Ο φίλος της την νοίκιασε σε παρέα εφήβων

Φρίκη: Ομαδικός βιασμός 14χρονης – Ο φίλος της την νοίκιασε σε παρέα εφήβων

Μια έφηβη από το Βέλγιο έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από μια ομάδα ανηλίκων. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο 14χρονος φίλος της την «νοίκιασε» στους φίλους του.

Μία 14χρονη από το Βέλγιο παρασύρθηκε στο δάσος από τον συνομήλικο φίλο αφού πέρασαν μια μέρα σε ένα πανηγύρι. Μόλις έφτασαν σε μία απομονωμένη τοποθεσία στο δάσος τους περίμενε μια ομάδα περίπου 10 φίλων του εφήβου, ηλικίας μεταξύ 11 και 16 ετών.

Στη συνέχεια την ανάγκασαν να κάνει σεξ με τον φίλο της, σύμφωνα με το βελγικό δίκτυο HLN. Στη συνέχεια οι φίλοι του άρχισαν να την βιάζουν ομαδικά ενώ εκείνη τους ζητούσε να σταματήσουν.

«Έκανε μια γκριμάτσα. Είδα ότι πονούσε», φέρεται να είπε ένας 14χρονος ύποπτος στην αστυνομία αφού το θύμα μίλησε για την επίθεση.

Τα αγόρια φέρονται να βιντεοσκόπησαν την επίθεση και να την έδειξαν σε άλλα παιδιά. Ένα 11χρονο αγόρι λειτούργησε ως τσιλιαδόρος κατά την διάρκεια του ομαδικού βιασμού.

Οι εφιαλτικές στιγμές που έζησε η 14χρονη

Τις επόμενες ημέρες, η φρικιαστική επίθεση επαναλήφθηκε τουλάχιστον άλλες δύο φορές, καθώς το κορίτσι παρασύρθηκε στην ίδια απομακρυσμένη τοποθεσία, σύμφωνα με δημοσιεύματα.

Κατά τη διάρκεια των επιθέσεων το κορίτσι έδειχνε σημάδια ότι βρισκόταν σε τραυματική κατάσταση. Οι ύποπτοι είπαν στις αρχές ότι το πρόσωπό της χλόμιασε καθώς φαινόταν να ζαλίζεται και ότι έκλεισε τα μάτια της και δεν έκανε θόρυβο καθώς της επιτίθονταν.

Αρκετά αγόρια μάλιστα την χούφτωναν ενώ οι φίλοι τους την βίαζαν εναλλάξ. Η κοπέλα φέρεται να ήταν τόσο τραυματισμένη από το γεγονός που της πήρε μέρες για να βρει το κουράγιο να καταγγείλει την επίθεση στην αστυνομία.

10 συλλήψεις

Δέκα αγόρια έχουν συλληφθεί για την επίθεση. Ο 14χρονος φίλος της επιμένει στην αθωότητά του. «Το ότι ο πελάτης μου θα “δάνειζε” την αγαπημένη του είναι απλά αναληθές», δήλωσε ο δικηγόρος του αγοριού στο HLN. Και συνέχισε:

«Ο πελάτης μου το αρνείται επισήμως αυτό. Χρειάζεται περαιτέρω έρευνα για να αποσαφηνιστούν τα γεγονότα. Αυτό είναι πολύ δύσκολο γι’ αυτόν», πρόσθεσε ο δικηγόρος.

«Στο σπίτι του ήταν κάποιος που πάντα συμπεριφερόταν σωστά και δεν υπήρξαν ποτέ σημαντικά προβλήματα μαζί του. Επομένως, τα γεγονότα αυτά αποτελούν ένα ιδιαίτερα βαρύ πλήγμα για τους γονείς του», τόνισε ο δικηγόρος του 14χρονου. Το αγόρι αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο στις 24 Μαΐου

Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα