Σκηνές τρόμου σε πλοίο στην Τουρκία – Τα κύματα προκάλεσαν ζημιές σε αμάξια στο κατάστρωμα

Σκηνές τρόμου σε πλοίο στην Τουρκία – Τα κύματα προκάλεσαν ζημιές σε αμάξια στο κατάστρωμα

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν επιβάτες πλοίου στη Τουρκία, όταν τα κύματα χτύπησαν με μανία ένα ferry boat προκαλώντας τεράστιες υλικές ζημιές στα οχήματα.

Σύμφωνα με το www.iha.com.tr, πρόκειται για πλοίο στη γραμμή της Γιάλοβας στον Μαρμαρά, βρέθηκε στο «μάτι» της κακοκαιρίας που σαρώνει τις τελευταίες ώρες την Τουρκία, με κύρια χαρακτηριστικά τις έντονες βροχοπτώσεις και τους θυελλώδεις ανέμους.

Δείτε βίντεο με τις τρομακτικές στιγμές:

 

Στο βίντεο αποτυπώνονται οι στιγμές τρόμου που βίωσαν οι επιβάτες, οι οποίο είδαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα τα οχήματά τους να παραμορφώνονται από τις τεράστιες ποσότητες νερού που τα χτύπησε κατά τη διάρκεια της θαλασσοταραχής.

Τις μεγαλύτερες ζημιές τις υπέστησαν τα οχήματα που ήταν πλήρως εκτεθειμένα στη μανία των κυμάτων, ενώ λίγο έλειψε να παρασυρθούν και επιβάτες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στον χώρο στάθμευσης, εγκαταλείποντας έντρομοι τα αυτοκίνητά τους.

Ευτυχώς για όλους, το ferry boat κατάφερε να φτάσει στον προορισμό του χωρίς να σημειωθούν σοβαροί τραυματισμοί, χωρίς ωστόσο να αποφευχθούν οι σοβαρές υλικές ζημιές στα οχήματα τα οποία μετέφερε.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα