Μωράκι 1 έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε – «Το αγοράκι μας απέκτησε αγγελικές φτερούγες», έγραψε η μητέρα του

Μωράκι 1 έτους έπεσε από παράθυρο ξενοδοχείου και σκοτώθηκε – «Το αγοράκι μας απέκτησε αγγελικές φτερούγες», έγραψε η μητέρα του

Μια τραγωδία εκτυλίχθηκε σε ξενοδοχείο στη Νότια Ντακότα των ΗΠΑ με τον θάνατο ενός μωρού μόλις ενός έτους. Ο μικρός Μάντεν Χάιν έπεσε από το παράθυρο του τρίτου ορόφου του ξενοδοχείου στις 13 Απριλίου περίπου στις 9 π.μ., σύμφωνα με την Αστυνομία.

Το αγοράκι, από τη Μινεσότα, διέμενε στο ξενοδοχείο με τους γονείς του και μεταφέρθηκε σε τοπικό νοσοκομείο μετά την πτώση.

Η Κάθριν Χέιν, η συντετριμμένη μητέρα του αγοριού, ανακοίνωσε την Τρίτη ότι το «γλυκό αγοράκι» της είχε πεθάνει και μοιράστηκε στο Facebook μια φωτογραφία της που δείχνει την ίδια και και τον σύζυγό της της, Άλεξ, να κρατούν το μικρό χέρι του στο νοσοκομείο.

 
«Με βαριά καρδιά λέμε ότι το γλυκό μας αγοράκι, Μάντεν, απέκτησε τις αγγελικές του φτερούγες αργά τη νύχτα της 15ης Απριλίου», έγραψε και συνέχισε: «Μας λείπει πολύ και δυσκολευόμαστε πολύ να διαχειριστούμε όλη την κατάσταση».

Οι συνθήκες της πτώσης δεν έχουν ακόμη διευκρινιστεί, ενώ εξετάζεται αν το παράθυρο του δωματίου ήταν ανοιχτό, σύμφωνα με την «Daily Mail».

 Η μητέρα του αγοριού τόνισε πως ο γιος της είναι ένας «πραγματικός σούπερ ήρωας», καθώς ανακοίνωσε ότι τα όργανά του θα δοθούν για να βοηθήσουν άλλους.

Ένας λογαριασμός GoFundMe έχει δημιουργηθεί προς τιμήν του Μάντεν, για να υποστηρίξει την οικογένειά του που πενθεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα