19χρονος σκότωσε άστεγο, τον διαμέλισε και κράτησε το κεφάλι στο δωμάτιο – Η στιγμή της σύλληψης

19χρονος σκότωσε άστεγο, τον διαμέλισε και κράτησε το κεφάλι στο δωμάτιο – Η στιγμή της σύλληψης

Ένα σκληρό ντοκιμαντέρ στο YouTube δείχνει τις λεπτομέρειες της φρικιαστικής δολοφονίας ενός άστεγου από έναν 19χρονο, μόνο και μόνο γιατί ήθελε να δει πώς είναι να σκοτώνεις, ενώ ο νεαρός κράτησε το κεφάλι του άστεγου στην ντουλάπα του δωματίου του.

Ο Μπράιαν Κόχι από το Κολοράντο των ΗΠΑ, το 2021 ήταν 19 χρόνων όταν δολοφόνησε τον 69χρονο άστεγο άνδρα, Γούρον Μπαρνς, και αποτελεί το θέμα της αστυνομικής σειράς ντοκιμαντέρ στο YouΤube με τίτλο: «Οι γονείς ανακαλύπτουν το φρικιαστικό μυστικό του έφηβου γιου» στο κανάλι EXPLORE WITH US.

Το βίντεο δείχνει τη σκηνή της σύλληψης του 19χρονου που καταγράφηκε από την κάμερα ασφαλείας στη στολή ενός αστυνομικού, που ρώτησε τον Κόχι όταν έφτασαν στο σπίτι του: «Οι γονείς σου ανησυχούν για κάποια πράγματα που βρήκαν στο δωμάτιό σου; Τι θα μπορούσαν να είναι αυτά;» και ο ίδιος απάντησε ψύχραιμα: «Είναι ένα ανθρώπινο κεφάλι και χέρια. Από αυτόν τον κύριο που είχε εξαφανιστεί. Τον δολοφόνησα με ένα μαχαίρι».

Όταν οι αστυνομικοί τον ρώτησαν γιατί, πρόσθεσε: «Πάντα αναρωτιόμουν πώς νιώθεις κάνοντας φόνο».

 
Η μητέρα του βρήκε το κεφάλι του αστέγου
Η μητέρα του νεαρού ανακάλυψε τα μέρη του νεκρού σώματος του αστέγου και ειδοποίησε άμεσα τις Αρχές και έτσι η Τέρι αναφέρει με πόνο τη στιγμή που ανακάλυψε το αποκεφαλισμένο κεφάλι του Μπαρνς στην ντουλάπα του γιου της κατά τη διάρκεια συνέντευξης με την αστυνομία: «Ήμουν στο δωμάτιό του καθαρίζοντας, βάζοντας κάποια πράγματα στη θέση τους και είχε ένα κουτί στην ντουλάπα του, οπότε αρχίζω να ψάχνω, είδα ένα πλαστικό σακίδιο και αναρωτήθηκα τι είναι αυτό, το πήρα και ήταν βαρύ και το κρατούσα στα χέρια μου, ήταν γεμάτο μύγες». Αυτό που είδε τη σόκαρε και τηλεφώνησε αμέσως στον άνδρα της και του είπε «πρέπει να έρθεις εδώ τώρα».

Οι γονείς του Κόχι στη συνέχεια κάλεσαν τις Αρχές για να αναφέρουν το φρικτό εύρημα και, μάλιστα, παραδέχτηκαν κατά τη διάρκεια της κλήσης πως ο γιος τους είχε έντονο ενδιαφέρον για τον θάνατο.

Ο Κόχι τότε παραδέχτηκε ότι σκότωσε τον Μπαρνς με ένα μαχαίρι κουζίνας και είπε ότι είχε σχεδιάσει να δολοφονήσει κάποιον έξι μήνες πριν. Πρόσθεσε, επίσης, ότι ήθελε να σκοτώσει έναν άστεγο ή μια πόρνη, υποθέτοντας ότι κανείς τους δεν θα τους έλειπε.

Σε άλλο μέρος του ντοκιμαντέρ, ο Κόχι περιέγραψε το απάνθρωπο έγκλημά του στους ανακριτές χωρίς καμία συναισθηματική αντίδραση ή εμπάθεια τονίζοντας: «Ήταν η νύχτα της 27ης Φεβρουαρίου και ήταν πανσέληνος και σκέφτηκα γιατί να μην το δοκιμάσω. Βρισκόμουν σε κακή ψυχολογική κατάσταση εκείνη την περίοδο, έχω κατάθλιψη. Οδηγούσα και βλέπω μια σκιά στον δρόμο και λέω “ενδιαφέρον”. Λέω αυτός είναι ένας άστεγος, οπότε πήρα το μαχαίρι μου, φόρεσα τρεις στρώσεις γάντια, τράβηξα το χαρτόνι και τον μαχαίρωσα στον λαιμό».

Έβγαζε κραυγές ζώων τη στιγμή της δολοφονίας
«Αρχικά ο άνδρας πανικόβλητος φώναζε: “Τι κάνεις, τι κάνεις, γιατί, γιατί;” και εγώ απλώς συνέχιζα να τον μαχαιρώνω στον λαιμό του», δήλωσε ο 19χρονος στους ανακριτές και παραδέχτηκε πως την ώρα της δολοφονίας έβγαζε κραυγές ζώων.

Συνέχισε να γελάει, καθώς εξηγούσε, με αηδιαστική λεπτομέρεια, πώς διαμέλισε το σώμα του άνδρα στους ανακριτές.

Παρά τη δήλωση παραφροσύνης, ο Κόχι καταδικάστηκε σε ισόβια κάθειρξη χωρίς αναστολή πέρυσι, αφού βρέθηκε ένοχος για ανθρωποκτονία πρώτου βαθμού.

Βρέθηκε, επίσης, ένοχος για δύο κατηγορίες αλλοίωσης νεκρού σώματος και αλλοίωσης αποδεικτικών στοιχείων

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα