Ντάνι Άλβες: Αποκαλύφθηκε ποιος πλήρωσε την εγγύηση ενός εκατομμυρίου

Ντάνι Άλβες: Αποκαλύφθηκε ποιος πλήρωσε την εγγύηση ενός εκατομμυρίου

Την περασμένη Δευτέρα, 25 Μαρτίου, ο Ντάνι Άλβες πλήρωσε ένα εκατομμύριο ευρώ ως αντάλλαγμα για την ελευθερία του. Ο παίκτης έφυγε από το Σωφρονιστικό Κέντρο Brian 2 αφότου προσπάθησε πέντε ημέρες να συγκεντρώσει τα χρήματα της εγγύησης. Ωστόσο, ως τώρα δεν είχε αποκαλυφθεί ποιος πλήρωσε τελικά το ένα εκατομμύριο ευρώ. Οι εικασίες έλεγαν ότι πιθανότα πρόκειται για πρόσωπο από το οικογενειακό περιβάλλον του Άλβες, αλλά σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του τηλεοπτικού προγράμματος «Fiesta», ο «σωτήρας» του Βραζιλιάνου δεν είναι μεμονωμένο πρόσωπο, αλλά μια εταιρεία!

Πρόκειται για ένα σημαντικό βραζιλιάνικο περιοδικό, αναγνωρισμένο διεθνώς για τις αναφορές του σε σημαντικές προσωπικότητες. «Το περιοδικό, γνωστό στη Βραζιλία, κάνει σπουδαία ρεπορτάζ για σημαντικούς ανθρώπους στη Βραζιλία, αλλά και διεθνώς και το έκανε με αντάλλαγμα ένα ρεπορτάζ», αποκάλυψε το «Fiesta».

Το περιοδικό κατέβαλε την πληρωμή υπό τον όρο να λάβει την πρώτη αποκλειστική συνέντευξη για τη ζωή του Ντάνι Άλβες. Η διαπραγμάτευση της πληρωμής περιελάμβανε την αποδοχή μιας συνέντευξης σε μορφή βίντεο ντοκιμαντέρ, στην οποία θα πει την ιστορία του. Η άλλοτε δόξα της Μπαρτσελόνα έχει ζητήσει τη συμμετοχή ακόμα και της συζύγου του.

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα